0
Domaći fudbal

MOTIV VIŠE: Ako dobiju Partizan biće i premija

Objavljeno: 15.03.16 u 10:33

Čelnici jednog superligaša rešili su da „odreše“ kesu i počaste svoje fudbalere.

Predsednik subotičkog Spartaka Dragan Simović u intervjuu za Sportski Žurnal je rekao da svi dosadašnji rezultati nisu nikakva slučajnost:

– Odlično igramo i ništa u našim uspesima, začinjenih sa tri pobede i dva remija, nije slučajno. Imaćemo šta da ponudimo i najširem domaćem auditorijumu, u prvom polufinalnom kup susretu sa Partizanom – oprezno meri svaku reč Dragan Simović, predsednik Spartaka.

U polufinalu Kupa Spartak igra protiv Partizana, Simović je zadovoljan radom ruskog trenera Andreja Černišova, ali napominje:

– Nismo u poziciji da pretimo – spušta loptu Simović. – Pokazali smo i ranije, nekoliko puta, da sa Partizanom možemo da se nosimo. Izbacili smo ga iz četvrtfinala kupa, nekoliko puta ostajali bez bodova u poslednjim sekundama… Sadašnji Spartak vredi više od puke borbe za opstanak. To je, ipak, naša istina i ne bežimo od nje. Naprotiv, uspesima na dva fronta pokušaćemo da dokažemo da je Subotici mesto u eliti.

Prvi deuel ove dve ekipe je u sredu, prvi čovek Spartaka očekuje odličan meč:

– Možda je za nijansu bolje što gostujemo u prvih 90 minuta. Dvomeč je pred nama i nema razloga da se opterećeujemo sa rasporedom. Igraće se u Beogradu i Subotici. Drago mi je što je Partizan odradio kaznu i verujem da će biti lepa poseta u Humskoj, rekao je Simović.

Ukoliko subotičani savladaju crno-bele Simović priprema veliko iznanađenje za igrače i stručni štab:

– Spremićemo premije za plasman u finale. Nismo odlučili visinu, ali prvotimce će čekati zaslužena nagrada…, zaključio je Simović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter