3
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

RUMUNSKA ZONA: Kad sudija prizna gol, a lopta uđe sa druge strane mreže (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.16 u 00:04

Neverovatne scene nam stižu iz susedne Rumunije gde je u 4. ligi priznat gol, iako je lopta ušla kroz rupu na mreži sa spoljne strane.

Reč je o utakmici Potaise Turda i Tritenija kada je pri rezultatu 1:1 sudija priznao gol gostima, iako je Alin Tot makazicama loptu poslao u spoljni deo mreže, a ona kroz rupu ušla iza leđa golmana. Da cirkus bude veći i pomoćni sudija je potvrdio glavnom da je gol regularan. Domaćin nije želeo da nastavi utakmicu, a kada mu je zaprećeno fiansijskom kaznom, vratio se na teren, ali nije želo da igra. To su gosti iskoristili i Adrijan David se prošetao do gola za konačnih 1:3. Seoski fudbal u rumunskom stilu…

(Izvor: YouTube/TurdaNews)

0
0

3 Komentara

  1. A najkvarniji je onaj što je „dao gol“, počinje da se raduje tek nakon što je neko počeo da uzvikuje gol. Imam prijatelja koji je dvije godine živeo u Temišvaru, kaže za te dvije godine nije upoznao bukvalno nijednog Rumuna koji nije bio šaner, morao si da se paziš svuda, u komšiluku, prodavnici, ma svuda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter