6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Odložen meč Crvene zvezde i Novog Pazara

Objavljeno: 11.03.16 u 11:25

Utakmica između Novi Pazara i Crvene zvezde i zvanično je danas odložena zbog kiše, rekao je direktor Superlige Vladimir Bulatović.
To je drugi meč koji je otkazan zbog poplava, pošto je ranije odložen duel Mladost – Čukarički.

Iz Pazara je u četvrtak najavljeno da će meč verovatno biti odložen zbog teškog stanja u tom gradu, a Bulatović je danas rekao da je uprava lige danas odlučila da definitivno odloži meč.

Termini odigravanja odloženih utakmica za sada se ne znaju.

– Ne možemo sada da znamo termine. Ako bi kiša stala, možda bi moglo da se igra u utorak, ali sada ne možemo to znamo. Videćemo za neki dan, rekao je Bulatović.

0
0

6 Komentara

  1. Ja stvarno neznam dokle i kuda vodi ovo seljobersko ponašanje grobara.sad komentarišu zvezdu a pre neki dan niko da komentariše onog bandita đurića.pa taj ih u još crne zavio.čovek gdje god se pojavi on to i uništi.u svi ćute .uništio karijeru najperspektivnijem igracu u srbiji.prodao ga bez njegovog znanja i sad im kriv grof.vučić i još malo ce biti krivi i marsovci.gledajte svoja posla i vidite da posedujete ofku i da nazovimo male klubove.A i zvezdi možete da sanjate.prošlo je onih 15 godina dok ste bili državni projekat.i gdje ste?nigdje.šta ste uspeli?ništa.samo ste zvezdi nabili dugove jer nije mogla imati sponzora koji bi ulozi o u nju.ali sve se vraća.Sad kukajte.to vam jedino preostaje.Napred ZVEZDO.A vi slušajte onu narodnu.ja nemam više nikog da vooolimmmmm.plačem ali suza nena.plač bez suza teško boli

    0
    0
    Odgovori
  2. ZVANICNO ili ne, odmah bi trebalo „UPISATI“ bodove i pobedu crvenog bankomata, da se ne „gubi vreme“ i ODLAGANJE PROSLAVE „REKORDA“ PROTEZIRANOG I LAZIRANOG KLUBICA…!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter