6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JEVTIĆ I SAVKOVIĆ TVRDE: Nije nam sviran čist penal!

Objavljeno: 06.03.16 u 11:31

Fudbaleri Jagodine smatraju da su oštećeni protiv crveno-belih.

U izjavi za „Sportski žurnal“, Aleksandar Jevtić je prokomentarisao nastup Jagodine:

– Odigrali smo korektnu utakmicu. Pokušali smo da iznenadimo napadačkom formacijom, ali nismo do kraja uspeli da naplatimo sve. Lep je osećaj ponovo igrati na Marakani, nadam se da su navijači zadovoljni.

Nakon toga se osvrnuo i na sporne situacije:

– Sa terena mi se čini da je bio penal, o spornom golu ne mogu da pričam nisam bio u liniji. Verujem da sudije uvek imaju najbolju nameru, zaključio je nekadašnji napadač Crvene zvezde.

Njegov kolega iz napada, Mile Savković, prvo se osvrnuo na promašene prilike:

– Imao sam tri zicera, nažalost, nisam ih iskoristio… Ključno je bilo da damo gol u prvom poluvremenu, a primili smo ga posle Ibanjezove majstorije. Nismo uspeli da ostanemo neporaženi.

Uspeo je da postigne gol, koji je nakon toga poništen zbog ofsajda, dok je on zaradio žuti karton zbog šutiranja lopte nakon zvižduka:

– Činilo mi se da nije ofsajd, zato sam i šutirao ka golu Zvezde. Nagrađen sam kasnije žutim kartonom, kažu mi da posle pogledanog snimka da nije bio ofsajd…

Takođe, smatra da je njegov tim oštećen za jedanaesterac: – Povukao me je Zvezdin štoper (Edson), izgubio sam ravnotežu, nije mi bio cilj da padnem, zaključio je napadač Jagodine.

Podsećamo, Crvena zvezda je juče savladala Jagodinu 3:1.

0
0

6 Komentara

    • Jbg, video da nas Tole strpao u hladnjacu, i zeli da od malog kluba napravi nesto…od g***** pitu! E ne moze vise bato! Mars u rupu Smogovac!

      0
      0
      Odgovori
  1. Ista prica penal i ponisten cist gol.DA LI JE TO SLUCAJNO,OPET.Ali sta se Jagodina buni kad su na -99.G…. Grof treba da im se obrati i da im kaze da prestanu da kukaju i da poginu muski.Videcemo sada Mrakica i njegovu mracnu komisiju.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..kako vas nije vise sramota, za toliku kolicinu bezobzirnog lopovluka i sudijske kradje nisam cuo jos od vremena Bugarcica i Krcuna na STETU SRBA, koja su se „zavrsavala stetno tj. POGUBNO“ po Srpsko Slobodarsko Srce i GLAVE !!! STOP JEDNOUMLJU I AUTOKRATIJI !!!

    0
    0
    Odgovori
    • ….da si gledao utakmicu video bi da nije bilo ni P od penala! To sve zakuvava ova vasa kuhinja sa Lavora! Da bi oprali sebe i -32, izmisljaju ovakve stvari! Zanima me da li ce i danas biti Zvezda kriva kad ne pobedite u Nisu?!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter