10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda se mučila, ali pobedila Jagodinu evrogolovima (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.16 u 19:57

Pobedonosna serija Crvene zvezde u Superligi Srbije nastavljena je i u 25. kolu pošto su izabranici Miodraga Božovića pred 22 hiljade gledalaca na stadionu Rajko Mitić savladali Jagodinu sa 3:1 (0:0).

U prvom poluvrmenu daleko bolji rival bili su gosti i pravo je čudo kako nisu imali ubedljivo vođstvo. Najveći krivac za to je napadač gostiju Savković koji je imao tri odlične prilike, ali dva puta ga je sprečio Kahriman da postigne gol, a jednom je Pavićević dobro uklizao.

Razlog što se na odmor otišlo bez golova je i neopravdano poništen pogodak Jagodini kada su sudije pokazale ofsajd Savkoviću iako ga nije bilo.

I na startu drugog dela igre Jagodinci su prvi imali priliku i to preko Nikolića u 56. minutu. Kada je taj zicer propušten samo nekoliko minuta kasnije, tačnije u 60. usledila je kazna. Ponovo je Ibanjez postigao gol i to ponovo iz slobodnog udarca.

Opuštanje u redovima crveno-belih kažnjeno je već u sledećem minutu kada je bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Jevtić pokupio odbijenu loptu od prečke i gurnuo je u gol.

Da pobednika meča ipak dobijemo pobrinuo se Aleksandar Katai koji je u 70. minutu posle centaršuta Ibanjeza odličnim volej udarcem savladao Tatića kojem je malo falilo da odbrani taj udarac.

Konačnih 3:1 postavio je Hugo Vijeira u sudijskoj nadoknadi meča kada je odlično reagovao na centaršut mladog Mihaila Ristića koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.


(Izvor: Youtube/SportNation)

Bila je ovo 22. uzastopna pobeda Crvene zvezde u domaćem šampionatu, a moglo bi da se kaže da su Jagodinci bili vrlo blizu da je prekinu.


(Izvor: Youtube/Magic Arrow)

Problem za Zvezdu mogla bi da predstavlja povreda Sava Pavićevića kojeg je u 64. minutu zamenio Plavšić, a na mestu centarhalfa ponovo je poslednjih pola sata odigrao Damijen Le Talek.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 25. kolo

Crvena zvezda – Jagodina 3:1 (0:0)
(Ibanjez 60, Katai 70, Vijeira 90+2 – Jevtić 61)

Stadion: Rajko Mitić
Gledalaca: 22.122
Sudija: Petar Piper
Žuti kartoni: Vijeria (Crvena zvezda) – Miladinović, Gašić (Jagodina)

CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Pavićević (64 Plavšić), Edson, Ibanjez – Le Talek, Donald, Grujić, Katai (91 Sikimić), Srnić (69 Ristić) – Vijeira.

JAGODINA: Tatić – Ðorđević, Gašić, Filipović, Miladinović (81 Popović) – Mitošević, Nedović (77 Ivanović), Nikolić, Frensis, Savković – Jevtić (71 Lečić).
[/stextbox]

0
0

10 Komentara

  1. Kidaće Zvezda sve do leta, i prvog kola kvalifikacija kada će naleteti na mega jake Azejberdžance ili nekog sličnog. A biće i oslabljeni neigranjem Glođovića, Maje, Mrakića, Tvorzića i ostalih istaknutih asova pod selektorskom palicom picoustog…

    0
    0
    Odgovori
  2. -32 jel to vi grobarcici imate nesto da prigovorite 7 godina kradete pa ste nasli da pricate o postenju od sutra -35 ako vas sudija ne spasi

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa nema veze zvezda je najbolja evropska ekipa uz pomoc sudija.lma najvise pobeda.da vidimo dokle ce tako biti.koja ptica visoko leti nisko ce da padne.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa zvezdi protivnicka ekipa treba da da tri gola da bi im jedan priznali–nesporno,ima zvezda dobru ekipu i njima ovakvi pokloni ne trebaju jer na taj nacin samio sebe ponizavaju, a i dosta je bre braco vise, OFKana, Radnicki Nis, pa derbi, pa sada protiv Jagodine, pa bre ajde vise sramite se ako imate karakter

    0
    0
    Odgovori
    • Kula, Borca, Metalac i Smederevo! Tu ste unapred imali upisane bodove….toga vise nema, prestani da kmecis! MNOGO SMO BRE JAKI!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter