4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ PARTIZANA NAJAVLJUJU: Žalićemo se na kaznu!

Objavljeno: 04.03.16 u 13:49

Miloš Vazura najavio da će crno-beli uložiti žalbu na kaznu koju im je izrekla Disciplinska komisija FSS.

Partizan je, odlukom Disciplinske komisije, kažnjen sa 800 000 dinara zbog loše organizacije večitog derbija, kao i zbog navijačkih nereda tokom meča sa OFK Beogradom sa 300 000, što je umanjeno za 100 000, pa kazna iznosi okruglo – milion dinara.

Generalni sekretar crno-belih, Miloš Vazura, najavio je da će aktuelni šampion Srbije uložiti žalbu na drakonmsku kaznu u izjavi datoj „Sportskom žurnalu“:

– Žalićemo se na novčani deo kazne, kratko je rekao funckioner kluba iz Humske.

Vazura je, takođe, odbio da komentariše odluku Sudijske komisije FSS koja glasi da je Vlado Glođović ispravno postupio ne dosudivši penal nakon starta Marka Petkovića nad Nemanjom Mihajlovićem, što je ujedno i nateralo Ivana Tomića da nakon meča napravi incident zbog kog je i kažnjen.

0
0

4 Komentara

  1. ..a POSEBNO na „sudiju“, nacelnici dobijaju TROSTRUKO VECU KAZNU OD „obicnih“ gradjana !!! Sluzbena lica za MITO I PRONEVERU, a POSEBNO ZA KRADJU-„streljaju i seku sake“ u svim njihovim Tursko-arapskim zemljama !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter