3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UKLET GOL: Partizan promašio još jedan penal ispod južne tribine (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.16 u 19:16

Fudbaleri Partizana nikako ne uspevaju da realiziju penal koji im sudije dosude, a takav slučaj desio se i večeras na meču protiv Radničkog.

Posle igranja rukom Bulatovića u svom šesnaestercu sudija Mažić je dosudio penal, ali Nemanja Mihajlović nije uspeo da ga realizuje tačnije odlično je reagovao Aleksandar Jovanović u 50. minutu meča tako da je ostalo 1:0 za Partizan.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

Bio je to ukupno šesti promašeni penal za crno-bele u sezoni koja je u toku.

0
0

3 Komentara

  1. Zašto se sada glodari ne bune?Gol iz očiglednog ofsajda i sviran nepostojeći penal.Tačno sam znao da će se to desiti jer 4 dana vrše pritisak na sudije i kukaju na sav glas.Protiv Zvezde penal nije postojao,što je i dokazano a toliko su se raskokodakali kao da je smak sveta a ne razlika 32 boda.Sad ih pošto poto guraju da preko kupa uđu u Evropu jer ovako sigurno neće moći.Čak je i jedini favorit za kup,Vojvodina ispala iz daljeg takmičenja a njih sudije guraju ka polufinalu a tako će biti i u narednim utakmicama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter