8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆU PRETI OZBILJNA KAZNA: Podneta disciplinska prijava protiv mladog trenera!

Objavljeno: 02.03.16 u 10:31

Tomić po izlasku iz sudijske svlačionice uz psovke izvalio vrata iz šarki.

Prema pisanju „Sportskog žurnala“, delegat 150. večitog derbija Nenad Nikolić prijavio je trenera Partizana Ivana Tomića, nakon što je na neprimeren način odreagovao po završetku susreta.

Kako „Žurnal“ prenosi, Tomićeva meta su, prema Nikolićevoj prijavi, bila službena lica. Navodi se da je Tomić prvo upao u sudijsku svlačionicu, da bi, nakon što je izvređao sudije („J… vam krv, da vam j… svima, sram vas bilo lopovi, da vam p… materina“), u naletu besa pri izlasku iz svlačionice izvalio vrata iz šarki.

Tomić se, prema pisanju „Žurnala“, nije izjasnio odmah nakon meča, odk su sudije na zahtev delegate dale izjavu.

Teži incident sprečen je zajvaljujući komesaru za bezbednost Partizana Živka Šljukića i sekretara stručnog štaba Milana Milijaša, dok je smirivanju situacije doprineo i čovek zadužen za bebzednost sudija ispred kluba, Dragan Dimitrijević.

0
0

8 Komentara

  1. Za upad u svlacionicu sudija 6 meseci , a vidim i Terzic je upao u svlacionicu pa nista . Kao sto Terzic nije priznavao FSS i kaznu , ne treba ni Partizan .

    0
    0
    Odgovori
  2. Tomic je bas bio preblag u svojoj reakciji. Kakvo sudjenje na -29.
    Kakvo li bi bilo na -1 ili -3? Cista otimacina. A sta je uzrok a sta je posledica?

    0
    0
    Odgovori
  3. Lalatovica su oprostili Krusevac,Nis…Bozovicu Ofk i Borac ali zato kada trener Partizana pogresi e onda treniraj strogocu.
    Stop ciganizaciji Srbije!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne opravdavam postupke Tomića, i treba da bude kažnjen ako se nedolično ponašao, ali očigledan primer da je u ovoj našoj *Jelen Sramnoj ligi *pravda selektivna je upravo Tomić i očigledno kada je Partizan u pitanju sve nadležne službe reaguju odmah što je za svaku pohvalu , ali šta reći za druge slučajeve kada je Marko Nikolić donedavni trener Partizana kažnjen tromesečnom suspenzijom iako smo bili svedoci divljanja navijača NP kada je trener Partizana pogođen petardom i grudi i kada mu je život bio ugrožen, –a imamo očigledne primere koji prolaze skoro pa nekažnjeno trener Zvezde Božović pet minuta ne dozvoljana nastavak ige njegovog kluba zbog sasvim zasluženog kartona i ne želi da napusti klupu, o ispadima, nekulturi i ponašanju Lalatovića ne treba ni govoriti jer je o tom čoveku i o svemu tome rečeno da i vrapci na grani za njegovo ponašanje znaju i verovatno se stide toga, i taj isti prolazi *natam -navam * pa skoro bez kazne, očigledno DKK/DISCIPLINSKA KOKEZA KOMISIJA/ nema isti stav i iste aršine kada su takve stvari u pitanju. –a što je najveće zlo kada je Partizan i Tomić u pitanju, inicijator svega toga Glodjović /koske mu ne satrulele dabogda/ ostaće nekažnjen.

    0
    0
    Odgovori
    • Zaboravio si da je gorfu tek istekla suspenzija od 2 meseca?I to zato sto nije hteo da izadje sa terena!Za upada je u svlacionicu kod sudije minimum 6 meseci!E sad da vidimo na cijoj je strani fss!Ako dobije manje od 6 meseci grobari mozete da da kazete da ste maksimalno povlasceni!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter