0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGROMNA RAZLIKA: Luis Ibanjez uporedio derbije u Srbiji i Hrvatskoj

Objavljeno: 29.02.16 u 09:36

Argentinac Luis Ibanjez jedan je od retkih fudbalera koji je nastupao i ima dosta uspeha u dva derbija nekadašnje ‘velike četvorke’.

Argentinac je u Hrvatskoj derbi utakmice igrao u dresu Dinama iz Zagreba protiv splitskog Hajduka. Međutim, tvrdi da je srpski duel ljutih rivala mnogo veći i sa više adrenalina, naboja, strasti…

– Ovde je veći pritisak, u svakom smislu. I medijski, i navijački. Pet dana pre utakmice, samo se pričalo o derbiju. A razlika je bila 29 bodova, mogu da zamislim šta bi tek bilo da se odlučivalo o tituli. Dinamo i Hajduk nisu u istom gradu, u Splitu su navijači daleko od terena. – nabrajao je Ibanjez, a prenosi ‘Žurnal’.

U Partizanu imaju mnogo pritužbi na račun suđenja, a jedna od spornih situacija je i uoči Ibanjezovog pogotka iz slobodnog udarca. Crno-beli tvrde da prekršaja nije bilo, kao i da je lopta pomerena nekoliko metara bliže golu.

– Neka govore šta im je volja, rezultat je važan i pokazuje ko je bolji. Možemo i mi da pričamo… – istakao je levi bek crveno-belih.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter