0
Evropske lige

FUDBAL - Miroslav Radovic i fudbaleri Partizana proslavljaju pobedu na utakmici protiv Dnipra. Dnjepropetrovsk, 24.02.2005. snimio:N.Parausic

TRIJUMFALAN START SRPSKE KOLONIJE: Gol na debiju bivšeg igrača Partizana

Objavljeno: 28.02.16 u 19:50

Ekipa Olimpije iz Ljubljane pobedila je Koper sa 2:0 u 23. kolu prvenstva Slovenije, prvom u prolećnom delu sezone.

Srpski fudbaler Miroslav Radović debitovao je golom na zvaničnim utakmicama u dresu Olimpije. Miha Zajc je doveo Ljubljančane u vođstvo u 34, a Radović je postavio konačan rezultat u 71. minutu. Interesantno je da je srpski fudbaler u igru ušao samo pet minuta pre nego što se upisao u strelce, zamenivši Vobaja.

Olimpija je upisala 15. pobedu ove sezone i na čelu Superlige Slovenije ima 49 bodova, šest više od prvog pratioca Maribora. S druge strane, Koper je ostao na 22 boda, koliko imaju i Rudar i Krško u opasnoj zoni.

Iskusni napadač je u redove Olimpije, koju vodi srpski stručnjak Marko Nikolić, stigao tokom zimskog prelaznog roka i vrlo brzo je pokazao da će biti jedan od vođa Ljubljančana.

Radović je prošlu sezonu započeo u kineskom drugoligašu Hebeiju, za koji je odigrao samo pet mečeva, postigavši dva gola. On je u aprilu operisao rame, zbog čega je propustio ostatak sezone. Pre toga je nastupao za Partizan i poljsku Legiju, u kojoj je ostavio dubok trag, a čak je dobio i odlikovanje od predsednika Poljske.

Radovića, Danka Lazovića i saigrače naredna utakmica čeka u subotu, kada gostuju Mariboru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter