15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE MOGAO DA SE NE OGLASI: Glođoviću, gde će ti duša, deca plaču zbog tebe! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.16 u 15:37

 

Nekadašnji ljubimac navijača Crvene zvezde, a potom uzdanica crno-belih, nije mogla da prećuti poraz Partizana.

Vladimir Stojković, nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana, okačio je na svoj instagram nalog snimak svog sina Lava kako plače nakon derbija, uz komentar:

– Najveći greh su suze dečije…Glođoviću, Glođoviću…

0
0

15 Komentara

  1. DEFINITIVNO VLADI GLODJOVICU ODUZETI SUDJENJE DERBIJA, I BILO KOJU UTAKMICU KOJU IGRA PARTIZAN ILI ZVEZDA SA NEKIM ILI MEDJUSOBNO, TAKODJE PORAZMISLITI I O SUDJENJU DRUGIM TIMOVIMA, NI ZA JSL,PA NIZA PRVU LIGU, I OPSTINSKA JE ZA NJEGA VRH, pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije lud onaj sto je izmislio poslovicu,cutanje je zlato.jer kad cutis niko nezna dali si i koliko si glup.Zato je ovom pavijanu bolje da je cutao.

    0
    0
    Odgovori
  3. a ljudi moji pa šta bi cigansture ondaa pričale 6 godina bez titule u fudbalu,u kosarci ,u vaterpolu itd pa neki se pozenili zavrsili skole a titule ni na vidiku sport je to,sudije malo na njihovu pa na nasu itd ko u ostalim zemljama sveta

    0
    0
    Odgovori
    • …ma kad izleznes iz rupu sunce te zaslepi…izadju gmazovi ponekad,,,al se brzo vrate,,,ja muke mucim na placu sa krticama….

      0
      0
      Odgovori
  4. dobro je stojke da znas to…a da znas samo kako je moj sestric plakao kad si ti presao u partizan…bio je kao tvoj sin.Imao tvoj dres kupljen u red star shopu….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter