7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI SU GA SE PARTIZAN I ZVEZDA LAKO ODREKLI: Pogledajte magiju Nemanje Radonjića (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.16 u 00:12

Nemanja Radonjić bio je jedan od najvećih bisera srpskog fudbala. Ipak, ujedno je stekao i „titulu“ nestašnog momka, te je posle „školovanja“ u Partizanu otišao u Romu. U Italiji nije dobio pravu šansu, te se pominjalo da bi mogao u Crvenu zvezdu. Taj transfer blokirali su pomenuti „nestašluci“.

Na kraju ove zime je stigao u Čukarički na pozajmicu, a da je reč o velikom talentu dokazuje neverovatan potez koji je napravio u duleu sa BASK-om. Uživajte u majstoriji Nemanje Radonjića, jednog od najtalentovanijih igrača generacije koja je osvojila zlato na Novom Zelandu, naravno, bez njega…

 

… 🌪

A video posted by Nemanja Radonjic (@radonjicnemanjaa) on

0
0

7 Komentara

  1. Gospodine Noveski…znamo da ste srcem uz neki klub ali da potencirate ovoliko nekog zbog jednog poteza mi stvarno ne ide u glavu.Da ovo izvodi na svakoj utakmici ali da ima efekat i ucinak imalo bi smisla ovako…dizete cenu i vestacko interesovanje za nekog kome je splav preci od terena!

    0
    0
    Odgovori
  2. A tek ti? Ja sam ovo rekao iskreno a vasa cuvena iskrenost ide do ispred nosa. Dakle, nikad od njega biti asa nece! I Pantica , a Zile neka zahvali sto ga je dovde Partizan izveo, inace bi zavrsio kao i oni. nadam se da ce nesto bolje proci, ali zapamtite-bog vidi sve!
    Jedna stvar za urednika: Zasto tamo gde nema veze Zvezda sa tim, utrpavate istu spodobu sa sampionom? Koji je q Zvezda vezana za ovog malog propalog?

    0
    0
    Odgovori
  3. Iz ova dva prva komentara se jasno vidi sva vasa beda i jad. Vi vise volite da nanesete drugom bol nego da uzivate u svojoj sreci. Cak, i kad nema objektivno razloga za likovanje vi na virtelan nacin uzivate od sopstvenog zadovoljstva da je komsiji naneta steta. Bas ste fukare!A sad o ovom malom zapaljenom…. Nikad od njega nista biti nece, nikad. Daleko mu kuca od nase. Eto vam ga pa uzivajte, uzmite i Zileta a pronadjite i Danila Pantica, sto su uradili uradili su. Oni su svoje zavrsili i odigrali. Mogu oni i da nesto pokazu od svog talenta, ali tu igraca biti nikad za nikad, biti nece.

    0
    0
    Odgovori
  4. Dva driblinga u mestu i lopta unazad! Stvarno čarolija. Sad će Mesi i Nejmar da se iskompleksiraju kad vide ovo čudo sa BASK arene:-D

    0
    0
    Odgovori
  5. Partizan ga se nije odrekao nego je decko pobegao od njih jer je veliki zvezdas,sto nikad nije krio.Cak je kao igrac partizana u mladjim kategorijama,isao na sever da navija za klub koji nosi u srcu,kao i ogromna vecina ljudi u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter