0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/premierleague

TOTENHEM U PROBLEMU: Poketino ne računa na Kejna i Dembelea za meč sa Fiorentinom

Objavljeno: 24.02.16 u 18:55

Engleski napadač će zbog preloma nosa propustiti utakmicu Lige Evrope koja je na program u sredu, dok na putu ka najboljih 16 ekipa Totenhem neće moći da računa ni na belgijskog internacionalca.

Naser Čadli postigao ja vredan pogodak u prvom susretu u kome je ekipa iz Premijer lige kao gost u Firenci odigrala nerešeno 1:1, ali će ‘sparsi’ u revanš meču na svom stadionu biti uskraćeni za pomoć svog najboljeg strelca Harija Kejna koji je pretrpeo prelom nosa u porazu od Kristal Palasa u FA Kupu.

– Očekujemo i nadamo se da će Kejn biti u mogućnosti da nastupi u nedelju. Danas nije prisustvovao treningu jer je morao da poseti specijalistu povodom svog nosa, izjavio je Poketino na konferencije za medije pred susret sa Fiorentinom.

Vezista Dembele imao je problema sa povredom prepona takođe tokom poraza od 1:0 u FA Kupu.

Ipak dobre vesti za ‘sparse’ su povratak Erika Lamele nakon njegovog oporavka od bolesti, a najverovatnije će i čuvar mreze Ugo Ljoris biti u protokolu i za ovaj meč nakon povrede ramena koju je doživeo na meču protiv Mančester sitija koji je ekipa sa Vajt Hart Lejna, rezultatom 2:1, rešila u svoju korist.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter