8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GENIJALNO: Partizan debelo profitirao na Oumaruovom nezadovoljstvu

Objavljeno: 23.02.16 u 13:43

Kao što smo već javili Radna grupa FK Partizan odlučila je da prihvati ponudu kineskog drugoligaša za Abubakara Oumarua u visini od 1,2 miliona evra plus 15 odsto od naredne prodaje.

Međutim, nije sve išlo tako glatko odnosno prva ponuda od 800 hiljada evra je odbijena nakon čega je usledilo nezadovoljstvo igrača koji je odbio da igra protiv OFK Beograda.

– Posao nije završen, ali je odluka doneta. Prvu ponudu Šendžena od 800.000 evra smo odbili, bili smo rešeni da zadržimo Abubakara, čak smo mu ponudili i novi ugovor, ali on je insistirao na odlasku. Kada je odbio da igra, trebalo je da bude suspendovan… Stigla je nova ponuda kineskog kluba od milion i 200.000 evra, što smo prihvatili. Izdejstvovali smo i da dobijemo 15 procenata od naredne prodaje Abubakara, rekao je Ivica Iliev u izjavi za agenciju Beta.

Sada još samo ostaje da Šenžen sazna da je Partizan prihvatio ponudu pošto se iz izjave sportskog direktora FK Partizan saznaje da posao još uvek nije u potpunosti zaključen.

Znate li koji tim bi Ivan Tomić mogao da izvede na megdan Crvenoj zvezdi?

0
0

8 Komentara

  1. Kad se podvuce crta, Partizan ostaje bez dva najbolja igraca u protekloj polusezoni, Oumarua i Zivkovica. A kad se saberu i oduzmu iznosi koje ce Partizan od toga inkasirati dolazi se do sume -1,3 mil eura. (penali za Zivkovica od 2,5mil, obestecenje za Abubakara 1,2 mil). O daljim procentima za Oumarua ne treba ni pricati jer imajuci u vidu godine igraca, to ce biti mrvice. Da sam ja poslovni direktor kluba koji je napravio ovakav posao, objesio bih se na sred Terazija

    0
    0
    Odgovori
  2. sjajna prodaja plus 15 odsto od naredne,bravo ima 30 godina i koliko moze neko da ga plati sa 32 godine kad bude odlazio iz druge kineske lige??? pola miliona,15 posto od pola miliona izracunajte koliko je ….smesni ste

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao prvo,potpisaće ugovor na 2-3 godine i milion posto će ga odraditi do kraja,tako da nema šanse da se još nešto naplati a imaće tada preko 31-32 godine i ko će dati neku kintu za tako starog igrača.Kao drugo,to neće biti ni polovina svote,koju će te morati da platite Zahaviju za Živkovića i umesto da na njemu najviše zaradite,vi ste najviše izgubili.Kao treće,bez njih dvojice ste 5.-6. klub u ligi i nema teorije da izađete u Evropu naredne sezone.

    0
    0
    Odgovori
  4. A gde ce ga oni dalje prodati i koliko mislis da ces dobiti?! On sad ima 29, nek tamo odradi dve sezone i vec je pred penziju! A kakav je smrad, otici ce i iz tog kluba bez obestecenja! Navijam za Zvezdu, ali ovaj Ilijev je gori od svih lazova koji su prosli kroz uprave i Zvezde i Partizana!

    0
    0
    Odgovori
    • drugoligasi kineski imaju praksu potpisivanja kratkorocnih ugovora, ako kojim slucajem obezbede ulazak u visu ligu jednostavno raskinu ugovore sa ovim prosecnim igracima i splate im sve pare koje im sleduju do kraja ugovora, i dovedu ekstra klasu igrace za preplacene cene, i preplacene plate (za njih cista sica, primer milijasa, isplatili mu i godinu koju nije odradio i dobio ciste papire i bacili desetine miliona na nove ugovore) …………… tako da ovih 15% nema nikakvu ulogu, partizan ce dobiti 1 200 000 i to je to, ali iskreno meni se vise svidja sto smo ga prodali i zaradili cist novac (doveden dzabe) pustiti klince nek vezbaju 6 meseci, na kraju selektirati sta valja i zadrzati, ostale pozicije pojacati pa pokusati nesto uraditi sledece sezone, ova je svejedno davno zavrsena, valjda ………….. valjda ce ova ekipa uspeti barem evropu da obezbedi, kroz kup ili tabelu, nebitno

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter