0
Evropske lige

SPREMA SE SPEKTAKL U TORINU: Miler najavljuje nemilosrdnost, ali Juve ima ‘keca u rukavu’

Objavljeno: 22.02.16 u 14:39

Jedan od derbija osmine finala Lige šampiona bez sumnje je duel između Juventusa i Bajern Minhena.

Prvi meč između dva evropska giganta igraće se sutra od 20.45h na ‘Juventus areni’ u Torinu. Cela Evropa sa nestrpljenjem očekuje taj duel, a najbolji fudbaler ‘Bavaraca’ Tomas Miler najavljuje da njegov tim sutra mora biti još nemilosrdniji nego što je do sada bio.

– Biće to jedan težak meč. Juve je pametan tim koji igra na jednom sjajnom stadionu. Jedva čekam da meč počne. Slabo koristimo šanse u poslednje vreme, potrebna nam je drugačija igra protiv Juventusa. Stvaramo šanse, ali većinu ne pretvorimo u golove. Moramo da budemo nemilosrdniji. U timu je odlično raspoloženje pred ovaj duel – izjavio je Tomas Miler.

Ni u taboru Juventusa nisu pesimisti, ali se ne razmeću preterano sa izjavama. Šampion Italije zna sa ‘kim ima posla’, na oprezu je, ali i pun samopouzdanja, jer je pre remija sa Bolonjom (0:0) imao 15 uzastopnih pobeda u Seriji A.

Još jedan detalj im uliva dodatnu dozu optimizma. Naime, bivši napadač Bajerna, a sada Juventusa Mario Mandžukić biće spreman za ovaj duel i očekuje se da će istrčati od prvog minuta na teren velelepnog stadiona u Torinu.

Navijači ‘Stare dame’ od njega imaju velika očekivanja, dok će sa druge strane strepeti od svoje doskorašnje uzdanice Artura Vidala, koji sada nosi tres minhenskog tima.

U svakom slučaju, meč koji nikako ne treba propustiti sutra uveče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter