8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPRAVDANJE: Iliev zna razloge za poraz na Vračaru, upravu ne spominje

Objavljeno: 22.02.16 u 11:10

Fudbaleri Partizana poraženi su na prolećnoj premijeri u duelu sa OFK Beogradom, odigranom u okviru 23. kola Superlige Srbije. Slaba partija oslabljenih crno-belih ponovo je razočarala navijače koji su opet tražili ostavke odgovornih. Međutim, sportski direktor kluba Ivica Iliev ima opravdanje za poraz. – Imali smo peh, pet igrača nisu mogli da igraju. Abubakar je odbio da igra jer želi da ide iz kluba, Everton i Stevanović zbog kartona, Gogua ulazi u formu, a Božinov se razboleo. Nie bilo okosnice tima što je jedan od razloga poraza, objasnio je Iliev. Mladi funncioner obećao je navijačima da će biti urađena analiza, ali i najavljuje daleko bolje izdanje u predstojećem derbiju. – Videćete, siguran sam da ćemo odigrati jako, kratko je prokomentarisao Iliev za Žurnal.

0
0

8 Komentara

  1. Predlazem svim asovima Partizana do 2014.g.da se okupe i da iznadju nachin da zashtite svoja imena i slavno ime PARTIZANA od daljeg kaljanja i srozavanja njihovih imena i ime kluba koga su uchinili tako velikim.Predlazem da to uchine i svi oni koji su uspeshno vodili VELIKI PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori
  2. OFK se rastrcao a zna se sta treba ciniti u takvim situacija; ili upasti u njihovu svalacionici i pojasniti neke stvari ili casno priznati poraz. Mislim da je Partizan casni priznao poraz a gresku trazi u spostvenim redovima.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma jel tako…dobro da si nas prosvetlio svojim tako pametnim komentarom.Vi ste bar poznati po tome da nikad niste grešku tražili u svojim redovima već su vam svi drugi krivi…visoka trava,negašen kreč,mali kramponi,tvrda lopta,sitna kiša,lagan povetarac,visoka temperatura,predsednik vlade,političar,privatnik,cia,bia,nlo … itd.

      0
      0
      Odgovori
  3. Pozdrav sto prije odete moci cete nekad da se vratite a posle derbija oterace vas navijaci .Pa vidite sta vam je ciniti .

    0
    0
    Odgovori
  4. Jel ovaj Iliev normalan?! Pa ti i tvoji pajtosi ste doveli do toga da Zile i Abu ne zele da igraju, da nam je Sale i dalje glavni kreator a ruku na srce(iako ga obozavam) nije u stanju vise ni da hoda…sporo,bez snage,pokusava nesto kao na malom fudbalu…uzas. Kosoric i Petrovic …smesni. Birmancevic i Vlahovic su deca i nisu u stanju da budu nosioci igre.Fofana je zonaski igrac a Vulicevic samo pada, pada,pada.Doveli ste Saranova koji je veci krs od Kljajica a mogli ste onog malog iz Nisa za manje pare a bolji je od njih dvojice zajedno.
    U derbiju ako ne pobedimo a realno tesko treba da vas lincujemo!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter