7
Domaći fudbal

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Loša vest za Zvezdu, dobra za Partizan pred derbi

Objavljeno: 20.02.16 u 19:14

Detalj koji može bitno uticati na ishod dugo očekivanog duela između ‘večitih’ rivala.

Navijači Partizana i Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju jubilarni 150. ‘večiti’ derbi koji će se sledećeg vikenda igrati na stadionu u Humskoj.

I dok Partizan tek sutra igra svoj premijerni meč ovog proleća, Crvena zvezda posle pobede nad Mladosti iz Lučana (2:1) može sve svoje misli da usmeri baš na spremanje taktie za meč protiv ‘večitog rivala.

Međutim, Miodrag Božović će u tome biti ‘ometen’ činjenicom da je na današnjem susretu jedan od važnijih faktora u timu, Marko Petković, požalio na bol u loži i iako je odigrao meč do kraja, prema prvim prognozama u crveno-belom taboru nisu optimisti.

Tek se očekuju detaljne analize, ali kako prenosi ‘Mondo’, vrlo lako bi moglo da se desi da stameni desni bek izostane iz sastava za meč sa Partizanom, što bi značajno oslabilo odbranu Crvene zvezde.

On je bio jedan od uzdanica koji bi mogao da zaustavi novu nadu Partizana, Nemanju Mihajlovića po toj strani, a slučaju da ne Petko ne bude mogao da istrči na teren u Humskoj, nije poznato ko bi ga zamenio.

Međutim, valja sačekati detaljnije preglede koji će dati jasniju sliku povrede Marka Petkovića.

0
0

7 Komentara

  1. i jovic nije igrao za kk ILR, zato su izgubili, hahahaha, sad i ovaj, STVARNO TEZAK UDARAC hahahaha, cuj patkovic???

    0
    0
    Odgovori
  2. Haha,to ce da odluci pobednika??hahaha
    I sa 10-oricom pobedjujemo. 3-1,isti rezultat kao i u prvom delu sezone
    Grujic,Vieira i Katai strelci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter