0
Evropske lige

DE LAURENTIS: Ako smo izgubili od Juventusa, nismo poginuli – i dalje igramo strašan fudbal!

Objavljeno: 18.02.16 u 16:45

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis smatra da trka za Skudeto još uvek nije gotova i pored poraza od Juventusa, te da njegov tim ima još mnogo toga da pokaže.

– Moramo biti svesni toga da smo napravili veliku stvar protiv Juventusa. Možda nismo pobedili, ali pokazali smo da možemo da igramo atraktivno i efektivno. Primili smo gol iz jedine greške naše odbrane dva minuta pre kraja. Najbitnije je da smo pokazali da je Juventus itekako ranjiv na svom terenu.

– Mi južnjaci stalno kukamo nakon poraza, kao da smo poginuli a nismo. I dalje smo tu, i dalje smo jaki i igramo odličan fudbal, konkurentni smo – kazao je De Laurentis za Radio Kis Kis.

Gazda Napolitanaca se osvrnuo i na dvomeč koji ih očekuje u Ligi Evrope sa Viljarealom i pohvalio „žutu podmornicu“.

– Tek sada u Ligi Evrope postaje napeto, već smo igrali protiv Viljareala u prethodnim godinama. U pitanju je strašan tim sa talentovanim i mladim igračima. Baš kao i Napoli. Imaju Denisa Suareza u sredini koji je neverovatan kvalitet za nekoga ko ima 22 godine.

– Njihov predsednik misli o fudbalu na isti način kao i ja, učinio je taj tim jednim od najjačih u Španiji – smatra kontroverzni vlasnik „partenopeia“.

PRIPREMIO: Ivan Cvetković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter