6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VREMENSKI TESNAC: Hoće li Zvezdine novajlije moći da budu registrovane za drugi deo sezone?

Objavljeno: 12.02.16 u 12:50

Pre dva dana pojavila se informacija da je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula suspenziju Crvenoj zvezdi te da ovaj klub može da registruje nove igrače.

Kako su tokom zime u Crvenu zvezdu stigla tri nova fudbalera – David Babunski, Damijen Le Talek i Edson Silva, oni za sada još uvek nemaju pravo da nastupaju na zvaničnim utakmicama u crveno-belom dresu.

Međutim, u Zvezdi ne brinu previšu pošto su, kako kažu, svu dokumentaciju predali na vreme.

– Podneli smo u roku papirologiju za Babunskog, Le Taleka i Edsona. Čekamo samo sertifikate, ali će, verujem, svi biti registrovani do starta prolećnog dela. Bitno je da je sve podneto na vreme, kazao je za Novosti funkcioner kluba sa Marakane Stefan Pantović.

Prvi meč u drugom delu sezone Crvena zvezda će odigrati u subotu 20. februara kada na stadionu Rajko Mitić gostuje Mladost iz Lučana.

Tim Miodraga Božovića za taj meč već je orktiven, naravno ukoliko sve bude u redu sa registracijom igrača.

0
0

6 Komentara

  1. Godinama ista prica…i u zadnjem trenutku,nadljudskim naporima,ovoga puta Tvorzic i Blokeza izdejstvovace registraciju novih fudbalera…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter