10
Domaći fudbal

OBEĆANJE – ISPUNJENJE: Pao još jedan potpis u Humskoj

Objavljeno: 12.02.16 u 18:35

Kao što je sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio tokom današnje promocije Veljka Birmančevića i Dušana Vlahovića crno-beli su danas parafirali još jedan ugovor.

Naime, klub iz Humske je prema saznanjima Blica danas produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača na zimskim pripremama – Miroslavom Bogosavcem.

Mladi defanzivac je već imao ugovor sa Partizanom i to do leta 2017. godine, ali sada se obaveza na nešto dužu saradanju odnosno biće član crno-belih do 2019. godine uz verovatno nešto bolja primanja.

Bogosavac je Partizanovo dete, ima 19 godina i igra na poziciji levog beka. Za seniorski tim Partizana do sada je odigrao dva zvanična meča, a prethodne dve sezone proveo je u Teleoptiku. Član je omladinske reprezentacije Srbije.

0
0

10 Komentara

  1. Ja bih se nadovezao na ALEKSU, i to ovako: ljudi, ne očajavajte!!!!!! Pre svega, neće ova Zvezdina megalomanija večno trajati (pominjem njih, jer oni diktiraju previše žestok tempo kad je u pitanju trošenje para i dovođenje igrača). I vrapcima na grani je jasno da se tu nešto debelo ne uklapa, a kad puknu (to se može desiti već nakon izbora, a najkasnije na leto), rasprsnuće se do rubova Sunčevog sistema… zato i ne treba s njima da se upoređujemo. Dalje, ni UEFA nije mutava, pa da takvu GMO kvočku nakljukanu parama bez porekla pusti u svoje dvorište. Doći ćemo mi opet na svoje, jer smo svoji na svome, čak i kad nismo prvi. Živi bili, pa videli!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Decko jel ti neko javio da ste u g…z do guse!!!Zvezda je bila i jos uvek je to niko ne spori,ali vi ste GMO klub koji ima rezultate samo kad drzava daje.Daje Zvezdi sad vama je davano deset godina zato ste i uspeli da budete tu gde jeste!!A ja te pitam kad ste tako bogati koje je najzvucnije ime doslo u Partizan do sada???Ko je to potpisao ugovor sa vama koji imate pare???Vi ste vidjeni za situaciju u kojoj je Zvezda bila ali i takva Zvezda nije bila u zaostatku od -26 u odnosu na vas koji ste bili ,,JAKI“kao zemlja!!Vidis kako je bilo Zvezdi kad su svi moguci i nemoguci davali pare Partizanu,zamisli da je Zvezda imala lovu da zadrzi Barkosa koliko bi sad love zaradila,ali sinko nije dao Tadic i kompanija na celu sa Toletom…Vi sad prvo morate da podmirite Zavahija i Ramadanija a za ostalo ako se sete sete…………GMO(grobari merkaju opstanak)

      0
      0
      Odgovori
    • Ibanjez 260 000 ,donald 200 000 ,vijeira 200 000 ,la telek 250 000 A onaj vas iz svajcarske 900 000 ( SAMO ON ) PLUS OSTALI zato nelupaj!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Људи, немојте да вас вуку за нос. Партизан је у ОГРОМНИМ дуговима то је цифра од неколико десетина милиона евра. Пласирају вам фризиране извештаје. Пара, НЕМА. Друго, прича о заради током Лиге УЕФА од шест милиона евра је такође НЕИСТИНА. Ради се о вишеструко мањој цифри.
    Треће, људи које воде спортски део као и финансијски део су НЕСПОСОБНИ!
    Не ради се о никаквим „тројанцима“ и не знам чему. Људи, НЕ ЗНАЈУ посао!!!! Бољи, они који знају, знају о чему се ради и НЕЋЕ да прљају руке.

    0
    0
    Odgovori
    • do juce partizan je bio stabilan klub koliko toliko, kasnilo se sa platama ali su se isplacivale, dugovi se smanjuju, krediti su vraceni ………………… situacija se zategla zbog penala od 2,5 miliona koji moraju da se isplate zahaviju, i neprodavanja zivkovica, to je poremetilo planirani tok verovatno, ali nece partizan propasti, samo mora da se stisne sa pojacanjima, i okrene podmlatku i jeftinim strancima, kakve bre mombe i gluposti, nista od toga bar 3-4 godine ako ne i duze……………. cenim da ce da se pati partizan nekih godinu do dve dok opet stane na noge ali daleko je od toga sto ti procas o ogromnim dugovima, oni postoje ali se isplacuju po reprogramu (mislim na poreze i slicno) ……………. ako bi zivkovici seli za 5 meseci za sto i potpisali novu saradnju to bi debelo pomoglo partizanu, ali posle ovog proterivanja u teleoptik sanse su 0 za to, tako da bice na misice sledecih par sezona, ili dok se neproda neki novi klinac za ogromne pare, a njih barem imamo za izvoz „nazalost“

      0
      0
      Odgovori
  3. COVECE PARTIZANU TREBA PROPISNO POJACANJE, POTRUDITE SE VISE, NIJE OVO IGRA, LJUDI CE KUPOVATI KARTE DA GLEDAJU PRAVI PRAVCATI PARTIZAN NA TERENU, NE BORBU NA JEDVITE JADE ZA NEKI SITNI REZULTAT,POZDRAV.

    0
    0
    Odgovori
  4. To su te najavljene bombe…svaka cast Ilijevu jer se za ove igrace pola Evrope otimalo a on uspeo da pridobije njihove potpise.Bice to solidna ekipa za plej aut,mozda se bude borila i za sam vrh.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter