0
Evropske lige

USAMLJENI VALDEZ: Da sam ostao bez svesti i progutao jezik, niko ne bi primetio!

Objavljeno: 09.02.16 u 11:26

I pored svih miliona evra na računima, ni fudbalskim zvezdama ponekad nije lako u svom poslu.

Viktor Valdez po odlasku iz Barselone u kojoj se proslavio, otišao je put ‘ostrva’ gde je trebao da bude prvi izbor za ‘jedinicu’ Mančester junajteda. Međutim, kada se izjalovio transfer Davida De Hee u Real, sve je krenulo nizbrdo po Valdeza.

Koliko mu je bilo teško jer je potpuno pao u drugi, pa i treći plan kod Luja Van Gala, potvrđuju i njegove reči upućene treneru golmana u omladinskom pogonu ‘crvenih đavola’.

– Pitao sam ga: A šta da sam udario u stativu, da sam ostao bez svesti, da sam progutao jezik? On je odgovorio: ’Telefon mi je u džepu, zvao bih da neko dođe da ti pomogne – Rekao sam mu da sam veoma usamljen – rekao je Valdez za ‘El Pais’.

Međutim, nema ljutnje. Posebno ne na Van Gala kome je čak i zahvalan.

– Ogorčenost? Nema toga. Uopšte. Na kraju krajeva, Van Gal mi je dao šansu da debitujem u Barseloni, on me je birao kada nisam imao klub i pružio mi priliku da se oporavim od povrede kolena. Uvek ću  mu biti zahvalan. Duboko u sebi, znam da ne bih bio ovde da nije bilo Van Gala – istakao je Valdez.

Posle sedam meseci u Mančesteru, španski čuvar mreže ove zime otišao je na pozajmicu u Standard iz Liježa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter