5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA SE DIČE GENERACIJE: Zvezda ispred stadiona podiže spomenik svojoj legendi

Objavljeno: 08.02.16 u 14:43

Na ovaj način Crvena zvezda želi još jednom da izrazi zahvalnost velikoj legendi za sve što je učinio za klub.

Menadžer grada Beograda Goran Vesić izjavio je da je Skupština grada dobila zahtev da se na zemljištu koje pripada Crvenoj zvezdi podigne spomenik Rajku Mitiću, velikanu ovog kluba i prvoj Zvezdinoj zvezdi.

– Zvezda je, pored toga što spomenik Rajku Mitiću podiže sama i na svom zemljištu, zatražila saglasnost nadležne gradske komisije i to je procedura koju treba da poštuju svi u gradu, bez obzira da li su u pitanju sportski klubovi, opštine ili udruženja građana – rekao je Vesić.

U planu je da se spomenik otvori 4. marta, na 71. rođendan kluba, a pored stadiona koji već nosi njegovo ime, po Rajku Mitiću biće nazvana i ulica odmah pored stadiona.

– Veoma mi je drago zato što će Rajku Mitiću ispred stadiona koji nosi njegovo ime biti podignut spomenik. To je dug koji Srbija ima prema jednom od svojih najvećih fudbalera u dokaz da se sećamo svih onih ljudi koji su dali doprinos razvoju našeg sporta – rekao je Goran Vesić.

0
0

5 Komentara

  1. Prvo je bio u cetnike pa je presao u partizane tako sto je izdao gde se kriju neki od cetnickih vojvoda a onda je igrajuci za Cz, sam sebe nudio Partizanu za koga je i odigrao nekoliko meceva i postizao golove a posle je pricao drugu pricu. Da je bio dobar fudbaler bio je ali kao covek ZLO! Ako nekome treba da podizemo spomenik onda su to Seki i Dzaja!

    0
    0
    Odgovori
    • Koga to lazes? Nas sigurno ne,zato sto znamo istinu..lazna predstavljanja vam purgeri nece pomoci…Franjo ceka bistu ispred Humske

      0
      0
      Odgovori
  2. Za zivota podici spomenik legendarnom Sekiju, Dragoslavi Sekularcu-COVEKU KOJI JE JAVNO IZJAVIO DA JE, DOK JE IGRAO ZA FKCZ NAMESTAO UTAKMICE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Da, priznao da je pustio mec u dresu Zvezde! Pustio protivnika da tom pobedom opstane, ali ne za pare…ako si vec citao! A ne kao vi da otimate godinama!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter