6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EGZODUS SE NASTAVLJA: Posle devet godina napustio Humsku

Objavljeno: 06.02.16 u 15:46

Postaje prilično teško da se nabroje sve promene koje su se desile ove zime u igračkom kadru Partizana, a poslednja je odlazak na pozajmicu Nemanje Petrovića.

Mladi fudbaler će narednih šest meseci provesti u redovima Makabija iz Netanje zajedno sa nekadašnjim igračem Partizana Milanom Lolom Smiljanićem.

– Teško mi je što sam makar i na šest meseci napustio klub koji volim i u kojem sam odrastao, Posle dever godina u Humskoj otišao sam u inostranstvo, nameren da se dokažem i pomognem Makabiju da izbori opstanak, rekao je Petrović za Žurnal.

Mladi reprezentativac je dodao da u Izraelu ima veliku pomoć od Smiljanića koji mu olakšava posao oko adaptacije na novu sredinu.

Pročitajte i koga će Partizan da dovede umesto Abubkara Oumarua.

0
0

6 Komentara

  1. Nk partizan na platnom spisku ima 48 igraca i ako dodje onaj Ronaldinjo iz kuvajtske premijer lige i jos neki imat ce 50 igraca.Verujem da ce igrati na prolece u formaciji 1-8-7-7 ne bi li izborili opstanak !

    0
    0
    Odgovori
    • Пишеш НК Партизан, а не знаш да само Хрвати кажу „имат ће“, а да се у српском лепо каже и пише „имаће“.

      0
      0
      Odgovori
  2. Novinari, treba da vas je sramota nacina na koji vodite medijsku borbu protiv Partizana. Egzodus ??? To sto je otisao igrac za kog je vec utvrdjeno da nema dovoljno kvaliteta da bude prvotimac Partizana na poziciji levog beka, a ni zadnjeg veznog posle dolaska Evertona ? Da li je moguce da su u zadnjih 20 dana 90 posto naslova direktno namenjeni destabilizaciji PFC ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter