0
Evropske lige

NIŠTA OD NAGRADE ZA BILIĆA: Kuman trener meseca, Aguero najbolji igrač u januaru u Premijer ligi

Objavljeno: 05.02.16 u 09:47

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero proglašen je danas za najboljeg igrača Premijer lige u januaru.

Aguero je u januaru postigao pet golova na četiri utakmice i tako osvojio nagradu za igrača meseca, prvi put ove sezone. Argentinac je bio strelac na mečevima protiv Votforda, Kristal Palasa i Vest Hema.

Aguero je u trci za najboljeg u januaru pobedio igrača Sanderlenda Džermejna Defoa, koji je takodje postigao pet golova, zatim Roberta Firmina iz Liverpula, fudbalera Totenhema Delija Alija, golmana Lestera Kaspera Šmahjela i defanzivca Sautemptona Virgila van Dajka.

Za najboljeg trenera Premijer lige u januaru proglašen je menadžer Sautemptona Ronald Kuman. Njegova ekipa je prošlog meseca upisala tri pobede na četiri meča, od čega je jedna nad Mančester junajtedom na Old Trafordu.

Za ovu nagradu su, pored Kumana, bili nominovani i trener Totenhema Maurisio Poketino, Manuel Pelegrini iz Mančester sitija i menadžer Vest Hema Slaven Bilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter