Crvena zvezda iz svih raspoloživih oružja puca na Ligu šampiona.

Beogradom je danas poput tajfuna prostrujala vest – Nenad Milijaš ponovo oblači crveno-beli dres!


– Nenad Milijas je igrač i čovek koji je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi i za koga će u našem klubu uvek imati mesta. Obavili smo razgovor sa njim, izneli naše planove i ideje, ali treba da se poklope neke stvari, sa nase i njegove strane, kako bi došlo do saradnje. Videćemo u narednim danima, rekao je Zvezdan Terzić Tanjugu.

Ukoliko zaista pojača crveno-bele, nema sumnje da bi Zvezda dobila igrača koji jednim potezom ume da reši utakmicu, kao i opciju više na sredini terena. Ipak, pitanje je koliko je Milijaš zaista neophodan, pošto se čini da je vezni red Zvezde popunjen sasvim dovoljno za ostvarenje cilja – osvajanje titule.

U svakom slučaju, ukoliko postoji zajednički interes, a Miodrag Božović Milijaša smatra dobrom nadogradnjom na postojeći sastav, nema razloga sumnjati u verovatnoću da će crveno-beli drugi deo sezone započeti jači za momka koji je na putu da postane prava Zvezdina legenda.

Inače, novo pojačanje je danas odradilo prvi trening u Zvezdinom dresu.

A dok čekamo rasplet situacije oko bivšeg Zvezdinog kapitena, koji bi na Marakanu došao kao slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor sa kineskim Hebejem. Motiv više za Milijašev povratak leži u činjenici da je prošle godine postao otac blizanaca, koje bi najradije odgajao u Srbiji.

Pogledajte Milijaševe poteze iz perioda u crveno-belom dresu, u kom ima osvojene tri titule i dva kupa:

(Izvor: Youtube/Moja Crvena Zvezda)