10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE PODREĐENO DERBIJU: Ivan Tomić se već sprema za Zvezdu, evo i kako…

Objavljeno: 03.02.16 u 10:36

Iako je razlika na tabeli ogromna, gotovo nedostižna, u Partizanu se veoma ozbiljno spremaju za duel sa ‘večitim rivalom’ koji je već u drugom kolu prolećnog dela sezone.

Oba naša ‘večita rivala’, pa i Čukarički, nalaze se na pripremama na Kipru, ali brojne obaveze tokom svakog dana, ne dozvoljavaju ‘snimanje’ rivala uživo, ali u moderno doba lako je snaći se.

I dok su crveno-beli par puta isticali da ih Partizan ne interesuje, novi trener ‘parnog valjka’ Ivan Tomić je poručio snimke svih utakmica koje je Crvena zvezda odigrala na Kipru. Razlog za to je i blizina ‘večitog derbija’ koji će se već 27. februara, u drugom kolu prolećnog dela sezone igrati na stadionu u Humskoj.

Teško će Partizan sustići Crvenu zvezdu na tabeli, ali ovaj potez Tomića svedoči o njegovom prvom većem cilju, a to je pobeda nad najvećim rivalom.

0
0

10 Komentara

  1. Neka se on sprema protiv timova iz svog ranga,poput Lucana,Javora,Vozdovca jer ce sa njima voditi borbu za plej of ili plej aut a ovi mnogo kvalitetniji su nemoguca misija za njegov klub.Pregazice ga kao plitak potok na vojnom pasnjaku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sasvim je jasno svima, da je FK Partizan daleko jaci na terenu od crvenog bankomata, ali van terena, uz pomoc trojanaca i zakulisanih radnji TRENUTNO nema sanse, ali samo TRENUTNO !!! Dzoni i Uefa ZNAJU RAZLOG !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Decko skini se pa se namesti mozda tad pobedite…pe**ri znaju zasto jer ce vam i na drzavnom stadionu biti do koske!!!! A sto se tice bankomata izvinucu ti se javno preko Hot Sprt portala i svih drugih ako mi samo jednu tajnu otkrijes od vas Franjevaca a to je,,ODAKLE BOJANU PARE ZA PODMICIVANJE????“ I da uveris sporsku javnost da vi nikada u proteklih 25 godina niste bili drzavni projekat i arcili pare poreskih obveznika! To me Franjevac ubedi i ja ti se javno izvinjavam!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Ovi u Surdulici i Jagodini i Milanovcu nisu culi za tu vasu moc…xaxaxaxaxa…samo vam ono kuce u Jagodini nije dalo gol.Ako sve bude regularno pola tuceta vam ne gine.A,sto se tice evrope i UEFA mi cemo tu sigurno biti a za vas nismo sigurni prica se o nekim tuzbama Apolona i Banata

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter