13
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PREGOVORI TRAJALI CELU NOĆ: Partizan pobedio, stiže novo pojačanje! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.16 u 09:18

Neprospavana noć je iza njih, ali su Ivica Iliev i Miloš Vazura uspeli su da obezbede novo veliko pojačanje za crno-bele.

Dugo je trajala noć između utorka i srede za funkcionere Partizana, ali su zorom ipak mogli da zadovoljno stegnu ruku jedan drugom. Kako prenose ‘Novosti’, konačno je postignut dogovor oko transfera Sejduba Sume u redove aktuelnog šampiona Srbije.

Ivica Iliev bio je na konstantnoj vezi sa Slovanom, zvaničnim klubom Sube koji je trenutno na pozajmici u Kaciji iz Kuvajta. Sporna je bila cena za fudbalera iz Gvineje, a na kraju su se umesto početnih 700.000 evra ‘našli’ na cifri između 400.000 i 450.000 evra, što je bio uspeh generalnog direktora Miloša Vazure, pišu ‘Novosti’.

Ostalo je još samo da se Slovan usaglasi sa kuvajtskim timom oko raskida saradnje o pozajmici, s obzirom da Kacija nije redovno plaćala Sumu.

Sejdub Suma će biti sedmi igrač koji je zadužio crno-belu opremu ove zime, posle Bojana Šaranova, Marka Jovanovića, Nemanje Mihajlovića, Ismail Beka Fofane, Evertona Luiza i Sedrika Gogue.

(Izvor: youtube / Guinean Talent)

0
0

13 Komentara

  1. Sedeo na dini u Sahari i cekao poziv Vazure i Ilijeva.Kad je posao zavrsen zajahao kamilu i dao se na put.Samo da ne putuje ko Kleo tri godine.

    0
    0
    Odgovori
  2. Onakvog igraca Zivkovica zato sto je u pravu 100% odstranjuju iz tima a dovode koje kakve specijalce… Grobari nek vam je Bog u pomoci.

    0
    0
    Odgovori
  3. ala se garagani iz rupe ukakali,cim gacu znamo da smo uradili dobar posao,znaju i oni zato gacu…pa ovaj ima da prolazi kao u sira pored onog vaseg balvana iz brazila!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Od ovog vaseg tima se nece uplasiti ni Lucani,Javor i Vozdovac,koji su vam glavni konkurenti za opstanak u plej of ligu a sa ubedljivo najjacim timom u ligi je neumesno i uporediti se.Taj lik nece ni doci do Brazilca,jer bi trebalo da prodje pored Donalda i La Taleka,sto je nemoguca misija i za mnogo jace igrace.

      0
      0
      Odgovori
  4. To je taj momak,kombinacija Ninkovica i Babovica u jednom igracu,bar sto se ponasanja tice.Pokazivace srednji prst navijacima i psovati iste,doduse na svom jeziku,pa ce vam biti lakse,dok ne ukapira nase psovke.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma samo nemojte vi da se brinete o nama i da štitite naše interese pred bilo kim 🙂 Znamo ko ste, znamo šta želite celog veka, znamo gde idete i na koji način: sve ste što mi ne želimo da budemo, nismo i nikada nećemo biti. Slušajte Acu Lukasa u svojoj rupi, a nas ostavite na miru!

      0
      0
      Odgovori
  5. Super su se dogovorili. Te sitne sume s kojima se oni bacakaju su moja stotridesetogodišnja primanja sa visokom stručnom spremom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter