28
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO BEZ EVROPE: UEFA ‘mač’ iznad Zvezdine glave? (FOTO)

Objavljeno: 02.02.16 u 00:10

Zvezdi ponovo preti da bude kažnjena suspenzijom iz evropskih takmičenja na godinu dana.

Razlog je blokada računa, to jest dug prema bivšem kapitenu Nikoli Mijailoviću. Kako prenosi Nezavisni sindikat fudbalera „Nezavisnost“, crveno-belima preti suspenzija izbacivanja iz evropskih takmičenja ako u skorije vreme ne isplate novac. Reč je o dugu od 15 hiljada evra, zbog kog je i račun u blokadi.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Disciplinska komisija FS Srbije već je suspendovala Crvenu zvezdu, te klub sa stadiona „Rajko Mitić“ ne može da registruje nova pojačanja.

0
0

28 Komentara

  1. Sindikat „nezavisnost“ mnogo je dobroga doneo narodu Srbije. Toliko dobroga da narod gfrca od gladi, bez radnih mesta, bez mnogih stečenih prava. Kada se sindikat nezavisnost pobunio protiv zatvaranja radnih mesta i izbacivanja radnika-roditelja na uličnu prašinu pretvarajući ih u potencijalne kriminalce da bi prehranili deca. Tako će proći i fudbaleri. Umesto da zarađuju na hiljade milna evra ti mladići propadaju zbog pohlepe sindikata i menadžera……

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo ako vas izbace mi mozemo do lige sampona mada su cuka i borac realno bolji od nas.Nadam se da ce ih sve izbaciti pa da mi igram ligu sampiona.Znam da ce zvezda nas razbiti u derbiju ali ce nam Tole dati titulu, jbg vec je imamo 7 godina iako ste realno bil bilji u tri sezone od nas.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dzaba se lozite sad lezu pare od Gruje,Rajka i Jovica pa ce valjda biti i za ovog indijanca.Igrat ce zvezda kvalifikacije a vi se brinite o opstanku.

    0
    0
    Odgovori
  4. Moj sin je opsednut zvezdom voli je vise od mene razumi te ga nemoze da veruje da ce igrati u ligi sampiona

    0
    0
    Odgovori
  5. Ako ga isplate, automatski priznaju svoje „greske“ i sledi Uefina arbitraza i KATANAC, a ako ga ne isplate, opet sledi KATANAC..Obrni, okreni, K.A.T.A.N.A.C. !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Kad vama još nistu stavili katanac za sve lopovluke i prevare koje ste radili,neće ni najvećem klubu na Balkanu.Ovo je sića za klub i inat od strane Terzića,zato što ga je prozivao u javnost a regulisaće se,makar i iz svog džepa neko platio jer Evropa ne sme biti ugrožena i neće.Sledi LŠ,na tvoju veliku žalost.

      0
      0
      Odgovori
  6. Glupost. Sta je za zvezdu ova cifra, sica. Klub koji u dugovima od preko 50 miliona, vrati 20 miliona, dovodi strance bez ikakvih problema, isplacuje premije na ruke i ko zna kojim putevima, baca novac gde stigne, ovu sicu moze da nadje za jedan dan. I sve je to ok. Ali kada se klima u drzavi promeni, kada neko postavi pitanje, sta je sa zakonima ove zemlje, e tada cemo da citamo o novim dugovima, a krivi ce opet biti Tole i CIA. Vec vidjeno.

    0
    0
    Odgovori
  7. Za pojacanja Francuz 700 000 godisnje, ovaj Brazilac 600 000, Makedonac 300 000 imaju a za bivseg kapitena nemaju 150 000, nije nego

    0
    0
    Odgovori
    • U cemu je problem? Decko je nepravedno oteran iz kluba, bar zasluzuje da uzme ono sto je zaradio. I sad je vazna zvezda je l tako, a kad mi grobari pricamo da je isto Partizan vazan vi cigani ste stali svi na stranu onog malog pokvarenjaka Zivkovica?

      0
      0
      Odgovori
      • Mesas babe i zabe! Treba mu isplatiti, ali i on i Terzic su indijanci koji teraju inat jedan drugom i prozivaju se javno! Ja se ne secam da je vas Franjevce tuzio neki bivsi kapiten! Seti se kako ste oterali Djordjevica u Japan, kao kera! Sa Zivkovicem je druga stvar, kao i sa minimum 10 klinaca koji su pobegli iz Zvezde bez obestecenja!

        0
        0
        Odgovori
    • Zašto? Zato što mu je taj isti Terzić uništio karijeru! Ili zato što traži što je njegovo?! Ako je ičiji obraz đon onda je to Terzićev. Čović nije ovde tema da mu pravi konkurenciju.

      0
      0
      Odgovori
    • Kažeš „vratili 13 miliona“?! Ajde nam sad lepo obrazloži odakle je došlo tih 13 miliona, kad su u međuvremenu doveli 19 igrača i (pre)skupog trenera!
      Ako ne znaš onda se pokri ušima i ćuti!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Sine,jel ti ladno? O čijim lopovlucima i nameštanjima upravo ovih dana priča i detaljno opisuje bivši član uprave Bojan Radovanović? Šta dalje da diskutujemo…pokrijte se ušima i više ni reč o bilo kom klubu,vi ste dno dna.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter