2
Domaći fudbal

SPEKTAKL NA POMOLU: Nemanja Vidić ponovo u Zvezdinom dresu?

Objavljeno: 01.02.16 u 09:25

Vest da je Nemanja Vidić završio karijeru izazvala je mnogo pažnje, a već je osmišljeno kako da se tim povodom u Beogradu napravi spektakl za nezaborav.

Nemanja Vidić definitivno je jedan od najvećih fudbalera kojeg je ova zemlja imala. Obeležio je 21. vek svojim partijama u dresu Crvene zvezde i Mančester junajteda, a ispostavilo se da mu je poslednji klub u karijeri bio Inter.

Mnogi navijači Zvezde ‘stidljivo’ su mu zamerili što nije još makar jednu polusezonu odigrao u crveno-belom dresu, ali izgleda da još uvek postoji nada. I to u spektaklu kakav će sasvim sigurno podići fudbalsku Srbiju na noge.

Naime, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić došao je na ideju da u saradnji sa Mančester junajtedom u Beogradu napravi oproštaj Nemanje Vidića od fudbala za nezaborav.

– Prvo i osnovno jeste da Nemanja bude saglasan sa našom idejom o oproštajnoj utakmici. Ukoliko se njemu dopadne, sledeća stavka je da uskladimo termine sa Mančesterom. Sve ostalo bismo lako sredili. Bio bi to spektakl – kaže Terzić za ‘Informer’.

Delije će se svakako zagrejati i nema sumnje da bi stadion ‘Rajko Mitić’ bio mali da primi sve ljubitelje lika i dela Nemanje Vidića.

0
0

2 Komentara

  1. Dugogodisnji sam navijac Zvezde i pitam se po čemu je to Vidić legenda kluba uz svo poštovanje za ono što je postigao ali u Mnčesteru. Igrač koji je odigrao 64 utakmice postigao 12 gola-postaje legenda i zaslužuje ovakav oproštaj. Pitam Terzića da li zna koliko je igrača, odigralo stotinu i više utakmica za klub i dali na desetine golova, ali se niko nije setio. da im zakazuje oproštajne utakmice. MIslim da je sve ovo sposobnost i moć , kao i marketing sposobnog predsednika, kako bi se zaradio još neki dinar, za klub jer priznaćete, ime Mančester Junajteda poziva i imponuje da se dođe na stadion.Sposoban čovek nema šta-ima caku kako doći do para,samo se bojim da kada jednom ode iz kluba ne ostavi* rupu bez dna* iza sebe koju teško da će moći ko da popuni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter