5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLIKOVITI VUČELIĆ: Đurić je kao Himalaji, a ja sam mali miš!

Objavljeno: 30.01.16 u 21:46

Potpredsednik Partizan Milorad Vučelić odgovorio je bivšem predsedniku crno-belih Draganu Đuriću i to slikovitim opisima dvojice funkcionera.

Dragan Đurić je pre komentarišući situaciju oko ugovora Andrije Živkovića izjavio da bi aktuelno rukovodstvo Partizana moglo da proda još jedino Milorada Vučelića.

Od sadašnjeg potpredsednika crno-belih stigao je brz odgovor.

– On je u poslovima koje obavlja briljantan i ja tu nemam šta da tražim. Nikada nisam ni pokušavao da pronađem sebe u vodama u kojim on pliva, za njega sam tu mali miš. Apsolutno mu priznajem da je visok kao Himalaji u odnosu na mene u tome čime se bavi – izjavio je Vučelić, a prenose ‘Novosti’.

Još uvek se ne nazire rešenje spora oko ugovora Andrije Živkovića, koji ističe u junu ove godine. I sudbina Partizana visi o koncu zbog tog slučaja.

– Svi smo mi dobro bili upoznati s tom situacijom i razgovarali smo na temu novog ugovora. Na to ne mora da nas opominje Dragan Đurić, naravno da je bilo priče, ali bez konkretnog rezultata – rekao je Milorad Vučelić.

0
0

5 Komentara

  1. Djuric opljackao galeniku i veterinarski zavod i pokrao 30 miliona evra.A ovaj Slobin direktor za lazi i obmane slao srpsku mladost u smrt i nikad nije objasnio odakle mu 50 miliona evra.A,da Vucic je kriv.I za Zivkovica i Nastica kriv je Vucic.I sto su Vujosevic i Danilovic krali i uzimali procente od igraca opet kriv Vucic.Vucicu vraze !

    0
    0
    Odgovori
  2. On bar se nije hteo pokoriti Vučiću i zbog toga otpora ga je Vučić progonio. Ti si Vučićevo đubre u Partizanu i zajedno sa Vazurom i Nedićima marš iz Partizana. Mislite da smo Vam zaboravili predaju titule ciganima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter