0
Evropske lige

PRO LIGA: Srpski Muskron protiv Ostendea

Objavljeno: 29.01.16 u 08:51

U petak počinje 24. kolo belgijske Pro lige. Prethodno kolo donelo je nekoliko vrlo zanimljivih mečevaa, pa očekujemo da tako bude i ovog vikenda.

Prva utakmica u novom kolu biće odigrana između Sent Trujdena i Anderlehta. Domaćini igraju vrlo loše pa će im biti potreban svaki bod u borbi za opstanak, dok će Anderleht želeti da donese ceo plen sa gostovanja i ozbiljnije ugrozi na vrhu tabele Gnet i Klub Briž.

U subotu će ekipa našeg stručnjaka Aleksandra Jankovića u goste ekipi Sporting Šarlroa. Srpski trener je u nekoliko navrata istakao da je njegovoj ekipi potrebna mini serija pozitivnih rezultata da bi pokazala sav svoj potencijal. Mehelen je odigrao nerešeno sa Genkom u prošlom kolu, pa evo prilike da nastavi seriju dobrih igara na gostovanju protiv Sportinga.

U nedelju lider tabele će dočekati Vasland Beveren. Gent se posle nezgodnog gostovanja u Liježu vraća na svoj stadionu gde nema poraz na prethodne četiri utakmice. U istom danu na programu je i duel Klub Briža i Lokerena. Klub Briž je doživeo samo jedan ligaški poraz kod kuće u ovoj sezoni pa će hteti da nastavi sa dobrim igrama i značajnije ugrozi Gent na vrhu tabele.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Pro liga, 24. kolo

Petak, 29. januar
20.30 Sent Trujden – Anderleht

Subota, 30. januar
18.00 Heverle – Standard Lijež
20.00 Sporting Šarlroa – Mehelen
20.00 Vesterlo – Zulte Varegem
20.30 Genk – Kortrajk

Nedelja, 31. januar
14.30 Ostende – Muskron
18.00 Klub Briž – Lokeren
20.00 Gent – Vasland Beveren
[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

Kristijan Paunović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter