Kineski klub Hebei ove sezone će igrati u Superligi, a po prelaznom roku može da se zaključi da dojučerašnji drugoligaš ima velike ambicije.

Miroslav Radović je dobio otkaz, a umesto Srbina, ni manje, ni više, stigao je Žervinjo i to za 18 miliona evra iz Rome. Tu nije kraj ambicioznim gazdama kineskog kluba. Oni žele još zvezda iz Evrope u svom sastavu. Tako se pojavila informacija da je Hebei spremio 5 miliona evra za Gaela Kakutu.


Ipak, za navijače novog kineskog prvoligaša stigla je jedna loša vest, a to je da će najbolji igrač tima i strelac 13 golova za Hebei prošle sezone morati da napusti klub. Naime, ako bi Francuz došao u Hebei broj stranaca bi bio na granici, što znači da bi svakog vikenda po jedna zvezda morala da sedi na tribinama. U toj varijanti koplja bi se slomila na Nenadu Milijašu. Zbog toga je klub odlučio da “srpskog bombardera” isplati do kraja ugovora i da mu “čiste papire”.

Kako prenosi MocartSport to ne bi puno uticalo na ljubimca Delija, koji ima unosne ponude iz druge lige Kine. Takođe, tu su i zainteresovani timovi iz Kazahstana i Evrope, te ne bi bilo čudno da Nenad Milijaš napusti Daleki istok. Do kraja prelaznog roka je ostalo malo, a Srbin se nalazi pred teškom odlukom…