0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

KOLIKO JADAN MORAŠ BITI: Obezbeđenje otelo dres koji je Mesi poklonio dečaku (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.16 u 10:55

Svaki sportski fanatik želi dres, autogram ili sliku sa svojim uzorom. Mnogo puta smo gledali kako poznati sportisti daju dresove nekome u publici. Mnogi smatraju da je original samo onaj koji je nosio igrač na utakmici, a da su dresovi po radnjama samo verno uradjene replike.

„Srećković, ulepšao mu je mesec…ma i godinu“.

Zamislite da utrčite na teren, zagrlite Mesija i da pristane da vam da dres! Voleli Argentinca, ili ne voleli, morate priznati i sebi i svetu da bi to bilo ushićenje koje do tada niste osetili. Život nas je naučio da svakoj sreći dođe kraj! Šta biste uradili da vam obezbeđenje otme dres…i to „original“?

Španija bruji upravo o događaju koji ste pročitali u gornjim redovima. Naime, posle utakmice protiv Malage, zvezda Barselone Leo Mesi dao je dres petnestogodišnjem dečaku koji je utrčao na teren. Ništa tu ne bi bilo previše čudno, i ne bi došlo do prestižnog španskog lista „Marka“, da obezbeđenje sa Rosalede nije „konfiskovalo“ dres.

Možda je prekršio neki zakon? Možda je dres krunski dokaz protiv dečaka Kevina? Ili i obezbeđenje voli Mesija, ali nisu imali petlje da mu traže dres pa su iskoristili „moć“ koju imaju u tom trenutku.

Lepo kaže naša poslovica: “Daj mi vlast, pa ćeš videti kakav sam“!

Bilo kako bilo, Španija se bori da dres bude vraćen u prave ruke.

Da li bismo i mi bili složni u sličnoj situaciji?

https://www.youtube.com/watch?v=XT2mnqwvvwc

(Izvor: Youtube/Cranky sport)

Pripremio: Vukašin Grozdanić

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter