0
Fudbal

SELEKTOR ‘FURIJE’: Nikom ne garantujem mesto u reprezentaciji, pa ni Kasiljasu

Objavljeno: 26.01.16 u 18:16

Selektor španske reprezentacije u glavi još nema spisak igrača koji bi bili u reprezentaciji na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Del Boske je rekao da će u reprezentaciji igrati oni koji zasluže, pa tako ni kapiten Kasiljas nije siguran da će čuvati gol Španaca u Francuskoj.

Kasiljas se prošlog leta preselio u Porto gde ne pruže zavidbe partije kao što je to bio slučaj dok je igrao za Real.

Selektor veruje u njega, ali ne može da garantuje da će se golman naći na prvenstvu.

– Nikom  ne garantujem mesto na Evropskom prvenstvu. Imamo igrače na umu, ali ne i definitivni spisak. 17. maja se predaju spiskovi, to će biti dan kada će ljudi saznati, izjavio je Del Boske.

Del Boske se osvrnuo i na drugog golmana Valdeza i pružio mu podršku:

– Svako ko ima i malo zdravog razuma, poželeo bi da Viktor igra i da bude aktivan, jer ono što se desilo sa njim je nevrovatno. On je zaista slučaj veoma loše sreće, jasan je selektor ‘crvene furije’.

Da podsetimo, Valdez je pre samo nekoliko dana, kao pozajmljeni igrač Mačester Junajdeta, otišao u Standard iz Liježa u želji da što više brani i bude u formi.

Španski trener se, takođe, osvrnuo i na igre napadača Juventusa, Alvara Morate:

– Alvaro  igra i učestvuje u gotovo svim mečevima za Juventus, iako to nije mnogo minuta. Ne onoliko koliko prošle godine, zaključio je Del Boske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter