10
Domaći fudbal

OZBILJNA SITUACIJA: Ugovor Živkovića mogao bi da bude koban po Partizan, ‘giljotina nad vratom’ crno-belih

Objavljeno: 26.01.16 u 23:46

Ugovor Andrije Živkovića sa Partizanom već dugo je jedna od glavnih tema u sportskoj javnosti, a list Informer eksluzivno je došao do detalja iz tog dokumenta.

Kako prenosi na svom sajtu ugovor kojim je bivši predsednik kluba Dragan Đurić i uprava koju je vodio prodao 50 odsto prava kiparskom Apolonu biće objavljen u sutrašnjem izdanju ovog lista.

Prema onome što piše u ugovoru Partizan bi mogao da se nađe u ozbiljnom problemu ako Andrija Živković ne bude prodat u ovom prelaznom roku, jer bi morao da plati Apolonu 50% od ponude koju mladi fudbaler odbije.

Ranije se pričalo i pisalo da su odbijene ponude od 10 miliona evra što znači da bi Partizan morao da plati Apolonu odnosno Piniju Zahaviju čak pet miliona evra.

Ranije tokom dana u izjavi za Blic član sadašnje uprave Partizana Milorad Vučelić otkrio je da je ugovor već pola godine u policiji, koja vrši istragu ko je odgovoran za to što je Živković praktično prodat kao belo roblje.

0
0

10 Komentara

  1. da je situacija oko ugovora ozbiljna u to (NE ) sumnjam … kazete informer , spominjete vucelica i da je ugovor u policiji … sta ce te vise od toga … nego da se zabrinete … kako je neko sve ovo dobro osmislio … da se iz dana u dan na svaki moguci nacin … sakati fk partizan . ako nista drugo da se svakodnevno vodi negativna kampanja … kao u kosarci. za to isto vreme se o drzavnom projektu koji DUZAN BOGU i NARODU sve afirmativno pise … GROBARI , prepoznajete li ko iza ovog sve stoji … ?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako se pozivate na Informer to je onda 100% sigurno. Vlasnik informera je Vučićev glasnogovornik. Poznato je da Vučić više mrzi Partizan od Sande Rašković Ivić.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije tacno, najbolje resenje je da Zile ostane i produzi ugovor sa Svetinjom, bez obzira na „penale“ od 2,5 milki, na njemu ce se desetostruko zaraditi za POLA GODINE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mislim da na njemu moze da se uzme bar stostruko ! A,mozda mogu da se uzmu i dve boshove masine za ves.Xaxaxaxaxa ! Ionako vam je svejedno dal ce da ode ili da ostane sledi vam beton liga i oduzimanje titula zbog namestanja.

      0
      0
      Odgovori
      • kada vi koji ste prodali ime, grb, izvršili fuzije i planirate fisije niste zatvoreni i prebačeni u beton ligu, to je jasan znak da je taj scenario u Srbiji nemoguć. A što se tiče nameštanja, to je već vaše polje… Samo malo podsećanje: jedini put u istoriji fudbala u našoj zemlji (kako god se ona zvala) kada je zbog povrede pravilnika sud morao da interveniše, titula je oduzeta mutantu iz rupe i dodeljena Partizanu. malo stariji navijači se toga dobro sećaju, tako da bolje ćutite o nameštanju.

        0
        0
        Odgovori
        • Vi ste jos devedesetih prodali grb za saku Cepterovih maraka,to znaju i ptice na grani,a sada svi kolektivno imate amneziju i pravite se ludi!!!Sa vama uvek komedija!!!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter