Pojedini klubovi u Bosni i Hercegovini pojačavaju svoje redove za nastavak prolećnog dela šampionata.

Povezane vesti

Tako mostarski klub Zrinjski će pokušati da dovede Tomislava Tomića, fudbalera koji je raskinuo saradnju sa grčkim Ksantijem i još uvek vaga ponude za nastavak karijere, a mostarskom klubu je obećao da će doći ukoliko odbije ponude iz Rumunije. Podpredsednik kluba je izjavio da još uvek ništa konkretno nije urađeno po pitanju dovođenja Tomića, i da je sve otvoreno, ali i da se nada da će mladi fudbaler pojačati Zrinjski i pomoći mu u borbi za titulu. Ukoliko Tomić dođe to će značiti da fudbaler tog kluba Dejan Vukomanović ide na pozajmicu u Borac.

Sa druge strane tuzlanska Sloboda je želela da dovede Senada Husića, ali kako sada stvari stoje od tog transfera neće biti ništa. Bivši mladi reprezentativac BIH je u izjavi koju je dao za “Sport.ba” rekao da nije pronašao zajednički jezik sa upravom kluba i da se vraća u Mađarsku, tačnije Diosgjor, za koji je i do sada nastupao.

Pričalo se da se Husić “uplašio” konkurencije u Slobodi, ali je on to odbacio kao neistinite priče i rekao da ne bi imao problema da se izbori za mesto u timu. Slobodu je u ovom prelaznom roku do sada jedino pojačao Anes Haurdić.

Pripremio : Nikola Mrdalj