5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JESU LI TO TOP IGRAČI? Iliev najavio, pojačanja stižu (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.16 u 12:56

Nije samo Sejedu Suma na listi igrača sa kojima FK Partizan trenutno pregovara, već se na tom spisku nalazi još jedan tamnoputi fudbaler koji već ima iskustvo igranja u evropskim ligama.

Kako saznaje Blic na radaru crno-belih nalazi se i internacionalac iz Gane Gideon Bah, fudbaler Helsinkija, koji igra na poziciji štopera.

Radi se o mladiću od 24 godine koji je pre Helsinkije nastupao za finsku Honku, a u otadžbini je branio boje Asante Kotoka.


(Izvor: Youtube/Green Time)

Crno-beli pored veziste intezivno tragaju i za centralnim defanzivcem, pa ako pregovori sa Bahom propadnu na red bi došao Portugalac Dosa Žunior, dobro poznat navijačima Partizana pošto je u duelu sa APOEL-om bio strelac odlučujućeg gola za kiparski tim.

0
0

5 Komentara

  1. Vazura pod hitno sa nedicima da ode iz Svetinje, vratiti Legende na celo i revizija finansijskog racuna POD HITNO, dok ga nisu namestili i nastelili za SEBE-TROJANCI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter