0
Domaći fudbal

VRTEŠKA NA SUPERLIGAŠKIM KLUPAMA: Javor i Novi Pazar imaće nove trenere

Objavljeno: 09.01.16 u 13:42

Da li beležite dobre ili loše rezultate čini se da nije previše bitno kada su u pitanju treneri klubova koji se takmiče u Superligi Srbije jer im u svakom trenutku posao visi o koncu.

Najbolji primer je sada već bivši trener ivanjičkog Javora Aleksandar Janjić koji je potpuno neočekivano dobio otkaz iako je sa svojim timom prvi deo sezone završio na osmom mestu, a jedno vreme je bio i u samom vrhu tabele.

Umesto njega Ivanjičane će u drugom delu sezone najverovatnije voditi bivši selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić, koji će po svemu sudeći biti taj koji će u ponedeljak izvršiti prozivku na stadionu pored Moravice.

Nešto slično se desilo i u Novom Pazaru čiju klupu je napustio Radmilo Ivančević zbog toga što mu je uprava iza leđa tražila naslednika, pa je on rešio da im skrati muke.

Novi Pazar je posle 22 odigrana kola na 12. mestu Superlige Srbije odnosno od mesta koje vodi u plej-of udaljen je šest bodova, a poslednjeplasiranom Spartaku beži devet poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter