0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

MUSLIN NA SUDU: Bivši trener Zvezde traži zadovoljenje u Lozani

Objavljeno: 09.01.16 u 23:11

Nekadašnji trener Crvene zvezde koji je veći deo karijere proveo u Rusiji i Belgiji morao je da presavije tabak i tuži jedan od svojih bivših klubova.

Kako prenosi ruska agencija TASS iskusni stručnjak je Sportskom arbitražnom sudu u Lozani podneo tužbu protiv Amkara zbog po njegovom mišljenju raskida ugovora na njegovu štetu.

– Još uvek se nismo raskusurali sa Muslinom, to je i dalje u toku. Međutim, sada problem predstavlja to što se on obratio sudu u Lozani pa će sve morati da bude ukočeno dok se taj proces ne okonča. Sada je tu i problem registracije novih igrača, ali ima još dosta vremena do zatvaranja prelaznog roka, rekao je direktor Amkara Igor Rezvuhin.

Pored navedenih klubova Muslin je tokom karijere vodio još i Standard iz Liježa, Lokeren, Bordo, Lans, Le Man, moskovsku Lokomotivu, Himki, Krasnodar, Dinamo Minsk, Metalurg Donjeck…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter