5
Fudbal

‘BOMBA’ U HUMSKOJ: Stiže Belorus koji je ‘žario’ i ‘palio’ u dresu BATE-a (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.16 u 00:20

Kako prenose beloruski mediji transfer bi mogao da bude realizovan tokom nedelje.

Partizan je rešio da se ozbiljno pojača u zimskom prelaznom roku. Posle dolaska Everotna Luiza, još jedan vezista, ovoga puta kreativni, na pragu je Humske. Naime, reč je o reprezentativcu Belorusije Renanu Bresanu. Navodno, „parni valjak“ je spreman da plati Rio Aveu 700 hiljada evra, a Belorusu da da ugovor na tri godine plus 20 posto od sledećeg transfera.

FOTO: Football.by(Printscreen
FOTO: Football.by(Printscreen

Renan Bresan je ime stekao igrajući za BATE Borisov u vreme kada se ovaj tim prvi put plasirao u Ligu šampiona. Bio je „motor“ to tima i na 80 utakmica je postigao 39 golova. Može da igra u sredini terena, kao i iza napadača. Za Belorusiju je igrao 19 utakmica i postigao je tri gola. U karijeri je pored BATE-a igrao za Gomel, Alaniju, Aktobe, Astanu i sada Rio Ave. Rođen je u Brazilu, ali je odlučio da uzme državljanstvo Belorusije.

(Izvor: YouTube/The Royal45 Group™)

0
0

5 Komentara

  1. 700 000 za igraca koji ima 27 godina i nije dogurao dalje od ispod prosecnog portugalskog kluba. Ovaj Vazura je neverovatan. Jos samo da nam saopste da ce bugarski Bebeto da se vrati, pa da zapevamo. Uprava napolje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter