0
Evropske lige

EVROPA JE ZADIVLJENA: Pogba pokazao zašto ga smatraju novim Zidanom, čak i boljim (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.16 u 15:40

Mnogi smatraju da je Pol Pogba legitimni naslednik slavnog sunarodnika, pa čak i da pokazuje više od Zizua u tim godinama.

Juventus je savladao Veronu sa 3:0 i dodatno izvršio pritisak na vodeći Inter u vrhu Serije A. Utakmicu je obeležio Paolo Dibala, ali je dan kasnije ipak veći utisak ostao usled fantastične partije mladog Pola Pogbe.

Francuz, koji je već sada vodeći igrač Juventusa, ali i svoje reprezentacije, demonstrirao je impresivne tehničke sposobnosti. Driblinzima je izluđivao rivale, bacao ih na pod, dok nisu oni počeli njemu to isto da čine faulovima.

Društvenim mrežama već duže vreme kruže poređenja sa legendarnim Zinedinom Zidanom, novim trenerom Real Madrida, a neki idu toliko daleko da veruju da je bolji i da će ga prevazići.

Mi smatramo da će to zaista teško učiniti, jer je Zizu jedan od retkih koji je osvajao bukvalno sve trofeje kako sa reprezentacijom, tako i na klupskom nivou, ali da je i Pogba veliki majstor – jeste.

Stoga, uživajte, zaista ima razloga:

(Izvor: youtube / Juventus)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter