0
Evropske lige

KRAJ VELIKE KARIJERE: Didije Drogba okačio ‘kopačke o klin’!

Objavljeno: 06.01.16 u 22:09

Fudbaler iz Obale Slonovače koji je ostavio velike tragove, kako u Olimpiku iz Marseja, tako i u Čelziju, odlučio je da završi fudbalsku karijeru.

Legendarni napadač, koga još iz 2003. godine pamte i navijači Partizana, kojem je u Marseju spakovao tri gola u mrežu, zvanično je karijeru završio u kanadskom Montrael Impaktu, čijeg je vlasnika večeras obavestio da želi da popularno ‘okači kopačke o klin’.

Nije više želeo, možda ni mogao da svakodnevno trenira i bude u kopačkama, iako je pokazao u MLS ligi da je još uvek klasa i nerešiva enigma za mnoge odbrane i golmane.

Zato će vrlo brzo preći sa terena pokraj njega i to ni manje ni više nego kao prvi pomoćnik Gusa Hidinka u Čelziju! To je plan koji je utanačen i koji će, stiže i potvrda, biti sproveden u delo.

Drogba je u karijeri najveće uspehe imao u Olimpiku iz Marseja odakle se otisnuo u Čelzi sa kojim je, tek, 2012. godine osvojio Ligu šampiona. Između dva boravka u Londonu igrao je i za Šangaj, odnosno Galatasaraj, a kao što je gore pomenuto, karijeru je završio pod ugovorom sa Montrael Impaktom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter