5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODE LUKA ZA KIKIRIKI: Zahavi otkupljuje Jovića od Zvezde za siću

Objavljeno: 05.01.16 u 12:07

Pre samo godinu dana sadašnji generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tvrdio je da klub neće prodati Luku Jovića za manje od osam miliona evra.

Mladi centarfor dobio je novi teret jer su ga čelnici njegovog kluba i pojedini mediji nazivali srpskim Falkaom, da bi se na kraju došlo dotle da talentovani fudbaler napusti Marakanu za svega miliona evra.

Naime, 70 odsto njegovog ugovora je u rukama menadžerske agencije Pinija Zahavija, a prema saznanjima Sporta ovaj menadžer će pokušati da ove zime za dodatnih 300 hiljada evra otkupi potpuno Jovićev ugovor od Crvene zvezde.

Zahavijeva namera je da otkupljivanjem ugovora Jović postane ighrač kiparskog Apolona, kako bi potom ovaj klub odlučivao o tome gde će mladi srpski reprezentativac nastaviti karijeru i pokupio kajmak kada je u pitanju obeštećenje, baš kao što je bio slučaj sa Nikolom Maksimovićem.

0
0

5 Komentara

  1. Odmah neka pristanu i uzmu neko pojačanje za tih 300 hiljada koje će za godinu dana ili dve da vredi bar 3 miliona.

    0
    0
    Odgovori
    • da nisu prodali procente, Luka bi imao minutazu, i prodali bi ste ga verovatno sad sa Grujicem za isto tako neku sumu, 5-6 miliona ………….. neznam sto ga svi toliko0 terate, decko je izmislio fudbal za 90% igraca u nasoj ligi

      0
      0
      Odgovori
  2. 1, 4 su vec uzeli da uzmu ovih 300 nekima je to kikiriki?!? A izece Terza jos 500 ne brinite – s obzirom na sve – i da je mlad i da nije nesto mnogo igrao i da ja licno mislim da ce tesko biti vrhunski igrac ovo su da kazem solidne pare …

    0
    0
    Odgovori
    • Luka Jovic je klasa igrac i njega je terzic direktno unistio. Pa Jovic je za klasu bolji od onog naseg Saponje i Bozinova zajedno. Najslicniji igrac po stilu Pantelicu, a mislim da ce biti bolji igrac od pantele za par godina, decko zna da igra fudbal, ima tehniku, izbacuje igraca jedan na jedan, nije bezidejan kao saponjic, jedino mi deluje ponekad malo lenj ……………. greska je bila kod prodaje njegovih procenata, posle toga su shvatili da im se neisplati da ga guraju, em bozovica to nezanima sta misli uprava ko treba da igra, doveli gotove igrace, trenutno bolje na njegovoj poziciji i ugusili ga …………. da je nama bio on mesto saponje barem 10 golova vise bi dali u ovom prvenstvu,i ko zna koliko bodova, igrac je klasa, odavno mi se nije neki napadac toliko dopao

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter