6
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KO JE OVO MOGAO OČEKIVATI: U Zvezdi ‘kiksara’, sad vredi 20 miliona?!

Objavljeno: 05.01.16 u 10:06

Defanzivac preti da postane jedan od najskupljih fudbalera u istoriji Srbije.

Nikola Maksimović je u Zvezdu došao kao izrazito talentovan štoper, kome su mnogi predviđali blistavu karijeru. Ipak, svađa sa Urošem Spajićem nakon poraza od Vojvodine na Marakani od 0:3, označili su ujedno i početak kraja njegove epizode na najvećem srpskom stadionu, tokom koje je neretko od strane navijača dobijao epitete neznalice, kiksare…

Nešto više od dve godine nakon odlaska u Torino, sa Apenina stiže pomalo neverovatna vest – Napoli je spreman da za Maksimovića izdvoji 21 milion evra. Tačnije, 18 odmah, a ona tri u vidu bonusa koje bi Torino dobio u slučaju dobrih partija i ostvarenja ciljeva. 

Loša procena Zvezde, loš razvoj situacije, loš trenutak… tek, crveno-belima ostaje da sa žalom gledaju kako ekipa koja spada u sam vrh italijanskog fudbala u Maksimoviću vidi idealno rešenje za jačanje najslabijeg dela tima u napadu na Skudeto.

0
0

6 Komentara

  1. ma on moze da vredi 200 miliona za mene je on nula od igraca protiv bordoa se pokazao ,a i sad zadnje sto sam gledao protiv danaca kad je igrao za srbiju kiksara najveca nego ima dobrog menadzera placa mu novinare i moze da ga odvede i u real ali dzabe on je nula

    0
    0
    Odgovori
    • Pa druže po mom mišljenju Sloboda neće imati neki veći procenat. Ako su imali neki odgovor sa Zvezdom oko procenta dogovor je otpao onog trenutka kad je makso napustio klub besplatno. Sloboda može eventualno dobiti procenat uefine solidarnosti prema prošlim klubovima koji će maksimlano iznositi negde oko 3%.

      0
      0
      Odgovori
  2. ..Ko..?? Pa sve vase „uprave“ su imale „vaznija“ posla (npr. devastiranje sopstvenog kluba..) i ko jos da se bavi „sporednim“ stvarima o proceni igraca i o struci u „nebitnom“ fudbalskom klubu, koga sopstvene legende decenijama otkidaju od zivota i rastavljaju od „para“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter