16
Domaći fudbal

E TO JE VEĆ BOMBA: Kleo šalje svog drugara u Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.16 u 10:44

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prilikom promocije novog trenera Ivana Tomića najavio je nekoliko transfer „bombi“ u predstojećem prelaznom roku. Igrači koji su do sada postigli dogovor sa upravom crno-belih teško da bi mogli tako da se nazovu, ali ukoliko Partizan bude uspešan u pregovorima sa švajcarskim Sank Galenom u vezi transfera Brazilca Evertona Luiza to bi već bilo nešto. 27-godišnji fudbaler igra na poziciji zadnjeg veznog, a u Evropi je od pre dve godine odnosno došao je u Švajcarsku gde je pored već spomenutog Sankt Galena nosio dres Lugana. (Izvor: Youtube/Marcelo Mascagni) Kako piše Sport Luiz je već pristao na selidbu u Beograd, a ključnu ulogu u celoj priči imao je bivši igrač Partizana Kleo koji ga je uverio da bi to bio pravi potez za njega.

0
0

16 Komentara

  1. Da li je neko od vas upoznat sa finansijama FK Partizan? ocigledno da nije,kada ostavljate komentar trudite se da ste 100% sigurni u to. Kao drugo ovo je za nas fudbal i nasu ligu bomba,da to je bomba! za vas je bomba Neymar,Messi,Ronaldo,Ibra? i za mene je to bomba ali se zna koji klub to moze sebi da priusti,a koje igrace Partizan moze sebi da priusti. tako da spustite se na zemlju i dajte malo podrske ljudima koji vole i zele bolji Partizan,a ne samo da pametujete po internetu. realan Grobar,pozdrav braco,vidimo se u februaru na istom mestu!

    0
    0
    Odgovori
    • Za tebe je bomba igrač,za koga niko nije ni čuo…svaka čast kolko poznaješ fudbal.Gde se to skupljate u Februaru?Na JNA vas nikako nema…možda negde čistite sneg ili crtate grafite,neka tajna lokacija koju samo vi znate.

      0
      0
      Odgovori
  2. ..Ova „bomba“ preti da uzdrma „temelje“ aboliranom sastavu sa Mrakane i ubrza Kraj..!!! .!. xxaaxxaa .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si i u Novoj godini usao kao idiot,sudeci po komentarima.Mislio sam da ces se opametiti malo ali ocigledno ti nema pomoci.Za ovog jadnika niko nije ni cuo a predstavljaju ga kao neku bombu i to kao zadnjeg veznog…strasno koliko je glupo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter