17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF GROFOVSKI: Božović na spektakularan način odgovorio na prozivke da je ‘Zvezda državni projekat’

Objavljeno: 02.01.16 u 13:12

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović čuo je čaršijske priče kako je njegov tim prosperirao zbog činjenice da je Premijer Srbije Aleksandar Vučić navijač crveno-belih.

I šef struke kluba iz Ljutice Bogdana imao je šta da kaže po tom pitanju.

Popularni Grof za kratko vreme koje je na poziciji stratega lidera na tabeli Superlige Srbije pokazao je da poseduje i volšeban kvalitet nedostatke dlake na jeziku, kada je reč o ophođenju s „sedmom silom“.

I ovog puta ostao je dosledan svom stilu.

– Državni projekat, a kasne plate igračima!? Nema tu ništa osim što Aleksandar Vučić navija za Zvezdu, to je razlog više da se ne meša u pitanja kao premijer svih građana Srbije. Bilo gde u svetu zabranjeno je uplivavanje politike u fudbal. Verovatno mu je drago zbog naših rezultata – kazao je Božović, prenosi Sportski žurnal.

0
0

17 Komentara

  1. Krcuni i Franjevci nikad nisu bili drzavni projekti, oni su samo jedno od semena razdora u Srba… Kao komunjare i cetnic…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa lepse zvuci nego Tole super liga ! A i red je da Zvezda malo bude drazni projekat , dosta je Partizanu bilo 20 god. To vam nije smetalo ,sada ste malo ljubomorni ,navici cete se !

      0
      0
      Odgovori
  2. To mogu samo idioti da tvrde jer im je to samo alibi za svoje neuspehe.Kako bi bili taj projekat a nema kinte za plate/.Kako su oni osvojili prosle godine titulu a isti premijer bio i tada?Kako su u kosarci osvojili pretprosle sezone titulu i opet isti premijer a uz to namestili sudije za finale i sudili po njihovim notama?Znaci,tad je bilo sve ok a sada je sporno.Kad je komsija mali prvak,to je cisto(iako svi znaju da su oni najveci kriminalci i da namestaju utakmice u svim sportovima)a kad je Zvezda prva na tabeli,tad se mesa premijer i svi ostali.Ne postoje veci licemeri od grobara.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad je na vlast bio nas Ivica i nas Boris i nas Brankic Ruzic govorili su ovi ciganji da nam drzava ufurava kesh ! To je laz jer mi smo bili drzava.Ako ja dodjem u klub obecajem naci cu krticu u nasim redovima koga nam je poturio onaj sto je na +26 onaj Terzic.Ima da slavimo finale iz 66-te jako i do samog kraja.I javno cu da pitam Pedju Mijatovica sto je izjavio da je hajdukovac i da su ga naterali u partizan.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mi nikad nismo bili drzavni projekat.Ni onda kad nam je Mirko Marjanovic poklanjao sportski centar od drzavnih para a zvezdi otimao sa racuna.Jer zvezdine pare bile su pare svih nas.Ni kada su nam Dacic,Tadic i Ruzic gurali kapom i sakom.I kad je general Dulo poturio Pekovicu blanko cek.To jesu bile nase pare jer sto je bilo drzavno bese i nase

    0
    0
    Odgovori
  5. Drzavni projekat?Izmisljotina srpskih neprijatelja,samo da bi se osvetili najvecem navijacu medju navijacima,najvecem reformatoru medju reformatorima,najvecem radniku medju radnicima,supermenu iz feketica.Pa sta ako ne placamo porez, struju,doprinose,platе,obestecenja klubovima?Zamislite,smeta im sto isplacujemo premije mimo blokiranog racuna?!Da nije zalosno bilo bi smesno.Ljubomorni su sto nas Liverpul moli da nam plati onoliko koliko nam treba za najveceg talenta medju talentima.E,pa,moze nam se ,jer ovo je premijer (ova) liga.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kasne plate par meseci a duzni 50 miliona?? Kako? Zar treba i plate da vam budu redovne?? I igraci da se kupuju…sve tobsa tolikim dugom…bravo za takvu drzavnu upravu 🙂 ako vucic ode…to ce biti prava zvezda a sad je DRZAVNI PROJEKAT

    0
    0
    Odgovori
  7. Taman posla da je drzavni projekat!Lazu zlobnici,smeta im sto nesmetano poslujemo sa blokiranim racunom,sto isplacujemo premije mimo racuna,sto ne placamo struju,sto ne placamo porez?!Znaju li,ti neprijatelji svekolikog srpstva,koliko kostaju Vujovici,Glodjovici,Mazici,Djokici,Veselinovici,…?

    0
    0
    Odgovori
    • Pa grobaru vi namerički kazite koliko koštaju pošto vam non stop sude nepostojece penale koje ne znate da date A i daju vam igrača više vi ni to ne umete da iskoristite i onda vam kriv svako drugi do vaših levaka koji ne umeju loptu da šutnu A sto se tice poreza premija struje jesi lično imao uvid da nismo platili ili radiš u poreskom pošto vi sve znate kada vam neko napuni glavu. JEDINA STVAR KOJU BI TREBALO DA SHVATIŠ VAS VIŠE NEĆE BITI DOSTA SU PARE GRAĐANA SRBIJE IŠLE U VAŠU KASU OVIH 10-15 GODINA vreme je za pravdu

      0
      0
      Odgovori
  8. Da li postoji urednik u vašoj redakciji? Osoba koji napiše tekst da li isti i pročita? Kakvi su novinar takvi su i odgovori! Nema tu puno mudrost!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter