11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPAKOVAO KOFERE: Grujić dobio englesku vizu, u Liverpulu 4. januara

Objavljeno: 30.12.15 u 09:09

Kako stoje stvari, najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić videće se sa Jirgenom Klopom podno Enfild Rouzda 4. januara.

Naime, prema pisanju Novosti, srpski fudbaler zatražio je i dobio je vizu za Englesku u koju bi trebalo da krene nedugo po startu nove godine.

Kao što smo već preneli, čelnici crveno-belih već imaju određen spisak od četiri imena koja bi mogla da zamene 19-godišnjeg fudbalera na stadionu „Rajko Mitić„. 

Da je to tako potvrdio je i sportski direktor crveno-belih, Blažo Raosavljević.

– Dogovor sa Mordovijom smo napravili, ostaje nam i da platimo 200.000 evra za Donalda, kao i da preliminarni dogovor sa Demijanom le Talekom pretočimo u ugovor – ponovio je sportski direktor Blažo Raosavljević priču o potencijalnom dolasku francuskog veziste.

On se posle toga osvrnuo i na priče oko eventualnog dolaska centralnog beka.

– Suzili smo izbor, imamo dva Argentinca u opticaju, ali nećemo da žurimo. Za prolećne borbe sasvim smo dobro popunjeni na toj poziciji, pa ako se ne uverimo 100 odsto da je defanzivac pojačanje za Ligu šampiona nećemo se pojačavati sada, već ćemo tražiti pravog za leto. Ipak, pre svega, moramo da rešimo finansije… – podvukao je Raosavljević.

0
0

11 Komentara

  1. Нек иде,боље на вријеме.Ако чека море пропаст.За њега је Ливерпоол права средина и Клоп прави стратег,ђе море изборит минутажу и напредоват!По мени је бољи од Герарда,офанзивнији је доста,има добар пријеглед игре и пас,а фин шут.Не треба га поредити са Лазом Марковићем и Ланом Јовановићем,јер игра на другој позицији,а и бољи је играч у глобалу од обојице заједно.Ако се снашо Тадић у Соутхамптону,није га сигурно Борис Тадић гуро,и Грујо ће се снаћ у Ливерпоолу.

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan je sada jedan ispod prosečan ABA ligaš i jedan prosečan Jelen super ligaš!Zvezda i kad je bila u kanalu,nije bila na 8.mestu niti na 4.-om,uvek je bila u vrhu!Hvala

    0
    0
    Odgovori
  3. Već sada treba dovesti defanzivca,da se isproba do kraja sezone,pa ako vredi ostaviti ga za sledecu sezonu i za ligu šampiona!Uvek dovodimo defanzivce pred same kvalifikacije i uvek omanemo sa njima!I Partizan se pojačava pred play-out,mada mi nemamo ništa sa tim,mi igramo play-off!

    0
    0
    Odgovori
  4. Vizu da uđe u Englesku je dobio i tu se slažem, ali radnu nije niti će. Razlog jednostavan, ne idpunjava uslove i to jeto.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pomozite mom sinu bolestan je neznam sta da mu radim na -26 a sta cu tek na -40. Ja mu kazem „SINE BICE PARTIZAN PRVI KAD BUDE IGRAO PLAY-AUT“ pa onda mu bude malo bolje. Ne zamerite mu sto pise svasta bolestan je.

    0
    0
    Odgovori
  6. Turska saga traje i traje, veziri se menjaju ko na traci, osmanlije naturalizovine u Srbiji kupe harac, ali za svoj mutant klub, kako kosarkaski, tako i ovaj prezaduzeni i vestacki odrzavan i devastiran klub.. .!. XXAAXXAA .!. Ali jos malo pa nestalo, Uefa ce se vec pobrinuti za ovo zlo Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter