0
Evropske lige

PONOVO MENJA SREDINU: Kuzmanović se vraća u Italiju

Objavljeno: 29.12.15 u 18:02

Kako stvari stoje, srpski internacionalac Zdravko Kuzmanović napustiće Bazel i vratiće se na ‘čizmu’ gde će pojačati ekipu Udinezea.

Iako je u redovima švajcarskog šampiona Bazela dočekan kao veliko pojačanje, koje će doprineti laganom ulasku u Ligu šampiona i osvajanju titule, ispostavilo se da nije bilo tako. Bazel je ispao od Jokanovićevog Makabija iz plej-ofa za ulazak u elitu i sada na kraju polusezone biće napravljen značaj rez.

Deo njega biće i Kuzmanović, koji će dobiti odrešene ruke za pronalaženje novog kluba, što mu po svemu sudeći neće biti problem.

Naime, interesovanje za njegove usluge pokazali su Bolonja i Sampdorija, ali će on otići put Udina gde će najverovatnije postati član Udinezea. Navodno je već viđen kao zamena za veznog igrača Markinja koji bi trebao da pređe u Torino.

Među ‘zebrama’ će takođe biti dočekan kao potencijalno veliko pojačanje, s obzirom da već ima iskustvo igranja u Seriji A, u dresu Fiorentine i Intera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter