0
Evropske lige

PLAČ RAFE BENITEZA: Mene niko ne voli…

Objavljeno: 29.12.15 u 18:14

Izjava trenera Reala iz Madrida, Rafe Beniteza, bez problema može biti upoređena sa izrekom jednog popuarnog crtanog junaka koji je nosio ljusku od jajeta na glavi – „Nepravda, pa to ti je.“

– Postoji kampanja protiv (predsednika) Florentina (Peresa), Real Madrida i mene. Sve se kritikuje tamo gde može, a gde ne može, manipuliše se i to svi mogu da vide. To je posebno jasno ako pogledate situaciju spolja, izjavio je trener koji dopusti da njegov tim da 10 golova ekipi bez dva igrača. 

– Sve se uveličava, ali imam mnogo trenerskog iskustva i znam kako da ostanem koncentrisan. Imam 24 fudbalera u ekipi, ali ako jednog izostavim, onda se od toga napravi situacija da se radi o nečem ličnom i mnogo je spekulacija. Ekipa je mnogo bolja nego što mnogi ljudi misle. Moj odnos sa igračima je mnogo bolji nego što možete da pročitate u novinama. Moja ekipa neke stvari radi dobro, a neke ne toliko dobro. 

Ne znam za vas, ali autora ovih redova iz dana u dan muči jedno pitanje – kakva je budućnost najvažnije sporedne stvari na svetu, ukoliko mlade fudbalere fudbalu, ponašanju i svim stvarima vezanim za njega uče oni koji u sebi nemaju ni trunku onoga što su naši preci zvali džentlmenima?

Jer, ukoliko nju kroje Benitez i Van Gal… čini se da se ovom prelepom sportu definitivno ne piše dobro. 

Jedno je sigurno – treneru kraljevskog kluba ovakvo ponašanje i reakcija na (opravdanu) kritiku ne pristaje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter