8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKO ODE GRUJIĆ: Le Talek prva opcija, postoje još tri?

Objavljeno: 29.12.15 u 19:17

Prvi januar je pred nama, te su sve glasnije spekulacije ko bi u zimskom prelaznom roku mogao da pojača Crvenu zvezdu.

Naravno, prvo je potrebno da se realizuje dogovor crveno-belih sa Liverpulom oko prodaje Marka Grujića. Kada se to dogodi i šest miliona evra legne na račun lidera srpskog šampionata onda će se krenuti u akciju dovođenja adekvatne zamene. Naime, na skeneru Crvene zvezde su četiri igrača, a jedna od njih je na korak do stadiona „Rajko Mitić“.

Reč je o vezisti Mordovije Damjanu Le Taleku sa kojim su se crveno-beli skoro sve dogovorili oko transfera. Navodno, čeka se samo prodaja Marka Grujića kako bi Francuz pojačao najtrofejniji srpski klub. Ipak, čelnici tima iz „Ljutice Bogdana“ spremili su moguće zamene ako slučajno dođe do komplikacija u pregovorima sa Le Talekom. Na radaru Crvene zvezde je fudbaler Minhena 1860 Miloš Degenek, momak poreklom iz Knina, rođen u Australiji. Igrao je za Srbiju do 17 godina, ali je sada mlada nada Australije. Takođe, na spisku mogućih pojačanja je i Nemanja Nikolić koji nastupa za BATE Borisov, a bio je već član Crvene zvezde.

Četvrto ime se drži u tajnosti, a po navijačkim forumima se nagađa da je reč o Gojku Kačaru ili bivšem prvotimcu Zvezde, a sada Kajserija Srđanu Mijailoviću. Koga biste vi voleli najviše da vidite na stadionu „Rajko Mitić“?

0
0

8 Komentara

  1. PRVA OPCIJA JE DZONI NIKOLA MIJAILOVIC I UEFA !!! .!. XXAAXXAA .!. PISMO PUTUJE, ALI „NOSI“ K.A.T.A.N.A.C. !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bilo bi dobro kad vec mora Gruja da ode,da dovedemo nekog bar pribizno njemu.
    Treba gledati zadnji red,stopere,Vidic,Bisevac…..
    Napad uz Uga dovesti jos jednog,ako je moguce Vukajliju…
    Sta god da se desi,verujem u Grofa
    Nek nas se Evropa opet plasi !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter